Vpišite podatke v Koledar rekreacije 2021
Pokoronsko okrevanje bo dolgo in težko, a rekreaciji se v prihajajočem letu ne bomo kar odrekli...
avtor
Žiga Černe
 

Optimistični ostajamo tudi glede prireditev in verjamemo, da jih za 2021 že načrtujete organizatorji, rekreativci pa nanje že komaj čakate. Mi smo tu, da zberemo in objavimo podatke o njih. S tem pomagamo organizatorjem pri promociji in nanje privabimo udeležence. Če izvzamemo letošnje leto, ki je glede obiska naše strani seveda slabo, smo lani imeli rekorden obisk: povprečno 10.000 na mesec, do razglasitve epidemije pa se je statistika obiska še popravila.

Organizatorje torej vabimo k brezplačnemu vpisu osnovnih podatkov o načrtovanih rekreativnošportnih (tekmovalnih in netekmovalnih), turističnorekreativnih ter gibalnih dogodkih: ravninskih ali planinskih pohodov, gorskih, »trail« ali ravninskih (ultra)maratonov ali krajših tekov, kolesarskih tekmovalnih prireditev ali turističnih izletov oziroma maratonov za gorske, turne ali cestne kolesarje, triatlonov ali duatlonov, tekov na smučeh, plavalnih dogodkov, plesnih ali drugih tečajev, malonogometnih, odbojkarskih ali košarkarskih turnirjev oziroma katerih izmed drugih aktivnosti, ki so namenjene rekreativcem ali turističnim obiskovalcem.

 

Časa za vpis imate do 10. decembra.

Vpišite vsaj naziv dogodka, datum, panogo, kraj, kontaktne podatke (telefon, spletna stran, e-pošta…), po možnosti pa dodajte tudi kratek opis.

 

Podatke vpišite v rubriko PRIREDITVE, za dostop pa potrebujete geslo (novi uporabniki ga brezplačno pridobite s pomočjo vmesnika NOV UPORABNIK).

 

Informacije: koledar@rekreacija.si, 041 537 097.


koledar dogodkov
...vse prireditve na enem mestu