Brezplačna promocija vadbenih programov
Klubi, društva, zasebniki: izkoristite možnost vpisa vaše vadbene ponudbe...
avtor
Žiga Černe
 
Čeprav je do začetka vpisov v vadbene programe nove sezone 2018/19 še nekaj časa, že lahko izkoristite možnost brezplačne promocije. Podatke lahko vpišete samostojno, s pomočjo našega spletnega vmesnika, rok za vpis pa je 15. junij 2018. Druga možnost je posredovanje podatkov v pisni obliki, preko e-pošte, navadne pošte ali osebno, zadnji dan za sprejem pa je 31. maj 2018.
 
Večina lokacije izvajanja gibalnih, rekreativnih in športnih vadb že pozna, urniki pa nas za zdaj ne zanimajo! Predlagamo, da se dela lotite čim prej - preverite že morebitne vpisane podatke, jih popravite, dopolnite ali objavite nove.

Vpišite podatke o vadbah za vse starostne skupine in sposobnosti, preventivne in terapevtske, tudi za osebe s posebnimi potrebami in za vse cenovne razrede...
 
Za objavo so potrebni vsaj naslednji podatki: naziv organizatorja, športna panoga, naziv vadbe, vadbena sezona, kraj vadbe, objekt izvajanja programa in naslov objekta, ciljna skupina (lahko jih je več) ter kontakti za informacije o programu (spletna stran vadbe, e-pošta vadbe, telefon, FB vadbe). Še enkrat: urniki niso pomembni!

Informacije in pojasnila: telefon 041 537 097 (Žiga Černe), e-pošta info@rekreacija.si.
 

- dostop do aplikacije za vnos podatkov si odprite na www.rekreacija.si/cms.php (če že imate geslo)
 
- naslov obrazca za urejanje dostopa do aplikacije: www.rekreacija.si/nov_uporabnik
 
 
Pozor, pomembno! Ker se s koncem maja spreminjajo pogoji objave osebnih podatkov (predpis Evropske unije), je za vpis in objavo v medijih obvezno tudi osebno strinjanje. V primeru vpisa v aplikacijo, boste s strinjanjem opravili tam, če pa nam želite programe poslati v pisni obliki, boste za objavo morali izpolniti še en priložen obrazec.

priponke
koledar dogodkov
...vse prireditve na enem mestu