Ponudba dogodkov je bogata, a naj vam bo udeležba le pripomoček za še več spodbude, ne pa tudi edino sredstvo rednega ukvarjanja z gibalnimi oziroma športnimi dejavnostmi. Brez predhodne in primerne telesne priprave se boste namreč težko izognili negativnim posledicam, ki bodo sicer sledili med ali po maratonu, plezanju na goro, igranju košarke ali nogometa... Pazite nase!
4. ženski maraton Zakladi doline Mirne
Začetek jeseni za povabilo na rekreativni obisk izkoriščajo v Mirnski dolini, kjer bodo prvič ponudili več kot enomesečni festival pohodništva v neokrnjeni naravi dolenjskih gričkov in dolinic med Zasavjem, Posavjem, dolino Krke in dolino Temenice. Za dodatna doživetja bo poskrbela okusna lokalna kulinarika in domači vinski posebnež – cviček. Na voljo bo enajst dogodkov, prvi pa bo to nedeljo kolesarski. Start in cilj bosta pri PGD Sveti Rok in Kmečko servisnem centru Natura, dolžini poti pa bosta bolj ravninskih 30 in bolj razgibanih 50 kilometrov. Obe bosta speljani po zanimivih krajih, v celoti po asfaltu. Kolesarjenje je namenjeno dekletom in ženam, spremljevalci pa se bodo lahko udeležili vodenega pohoda ali ture z gorskimi kolesi.
datum
nedelja, 22.09.2019 , ob 10:00
 PRIPOROČAMO
panoga
kolesarstvo
kraj
Hrastovica
organizator
Zadruga Natura z.o.o.
Kolesarski klub Dolenjska balanca
kontakt
telefon: 051 630 320
e-pošta: info@zadruga-natura.si
spletni naslov
Lokacija
IZPOSTAVITE SVOJ DOGODEK
Organizatorji! Poskrbite, da bo vaš dogodek vedno na vidnem mestu. Za to je več možnosti: najava v novicah, na Facebooku in na Twitterju, izpostavljanje v obliki sponzoriranega dogodka in z objavo reklamnih pasic... Preberite in se odločite.
UPORABNE BLIŽNJICE
 
Časomerilne ekipe, obdelava podatkov
 
 
Če poznate še kakšno rekreativcem primerno in zanimivo stran, nam sporočite njen naslov.
kam na vadbo
...kaj vse lahko počnete v prostem času
letalstvo - jadralno letenje Prestranek
avtomobilizem - karting Velenje
joga Radovljica
splošna telovadba Prvačina
kegljanje Miklavž na Dravskem polju