Ponudba dogodkov je bogata, a naj vam bo udeležba le pripomoček za še več spodbude, ne pa tudi edino sredstvo rednega ukvarjanja z gibalnimi oziroma športnimi dejavnostmi. Brez predhodne in primerne telesne priprave se boste namreč težko izognili negativnim posledicam, ki bodo sicer sledili med ali po maratonu, plezanju na goro, igranju košarke ali nogometa... Pazite nase!
14. mednarodni tek prijateljstva Razkrižje-Štrigova
Tekači imate le še do 18. avgusta čas, da se najceneje prijavite na letošnji Ljubljanski maraton. Ne zamudite, za pripravo pa imate še dobra dva meseca časa. Ta čas izkoristite tudi za kakšen preizkus sposobnosti recimo na Cooperjevem testu, lahko pa se udeležite tudi katerega izmed tekov, ki jih je vsak vikend dovolj. Tega pripravljajo ta petek pripravljajo v Razkrižju, s startom za kategorije mladih ob 17. uri (od 300 do 1500 metrov), za odrasle pa za tek na 10,7 kilometra ob 20.00.
datum
ponedeljek, 15.08.2016 , ob 17:00
panoga
tek
kraj
Razkrižje
organizator
Občina Razkrižje
kontakt
telefon: 02 584 99 12
e-pošta: tic@razkrizje.si
spletni naslov
IZPOSTAVITE SVOJ DOGODEK
Organizatorji! Poskrbite, da bo vaš dogodek vedno na vidnem mestu. Za to je več možnosti: najava v novicah, na Facebooku in na Twitterju, izpostavljanje v obliki sponzoriranega dogodka in z objavo reklamnih pasic... Preberite in se odločite.
UPORABNE BLIŽNJICE
 
Časomerilne ekipe, obdelava podatkov
 
 
Če poznate še kakšno rekreativcem primerno in zanimivo stran, nam sporočite njen naslov.
kam na vadbo
...kaj vse lahko počnete v prostem času
funkcionalna vadba Sežana
košarka Ljubljana - Šentvid
karate Celje
balinanje Pivka
splošna telovadba Grosuplje