Teddy Otieno: Fila kick power delavnica
FILA Kick Power je organizirana skupinska fitnes vadba, ki vključuje kombinacijo različnih elementov borilnih veščin, kot so tae bo, taekwondo, karate, boks, kickbox in tajski boks. Gre za vadbo, ki vadečim ponuja priložnost, da dosežejo svoje meje. Ker se preprosti vzorčni koraki pogosto ponavljajo, to omogoča enostavno razumevanje tudi za tiste z manj izkušnjami.
Vadba FILA Kick Power zagotavlja razvoj vzdržljivosti, gibljivosti, koordinacije, moči in hitrosti ter izboljšanje spretnosti in stabilizacije telesa posameznika.

V uvodnih urah se bomo najprej naučili različnih tehnik, ki jih bomo skozi ponavljanje utrdili. Ker progresivni koncepti zagotavljajo napredek, se tudi pri tej vadbi najprej sestavijo in osvojijo lažje kombinacije, ki se jih nato počasi uči, utrjuje, nadgrajuje … Motivacijska glasba spodbuja intenzivnost vadbe ter pomaga ohraniti ritem med vadbo, slednja pa se vedno prilagaja počutju ter zmogljivostim vadečih. Bistvo vadbe ni napor in pretiravanje, zato je primerna za vse, stare nad 16 let, ki so redno telesno aktivni ter brez poškodb. Ta vadba je prilagojena tudi ljudem s prekomerno težo, saj je izvedba vaj prilagojena in varna za sklepe.

Samo namig, kaj bomo med drugim spoznali v okviru tečaja:
Zgradba uvodne vadbene ure FILA Kick Power:

Uvod:

Ogrevanje
Učenje tehnik
Kratka FILA Kick Power sekvenca
Učenje Krepilnih vaj
Ohlajanje/razteg
Zgradba FILA Kick Power vadbene ure:
Uvod:

Ogrevanje
FILA Kick Power trening
Krepilne vaje
Ohlajanje/razteg


KDO JE TEDDY OTIENO?
Teddy Otieno je sicer bolj znan kot "Teddy-fit". Njegova poklicna kariera se je začela v rodni Keniji. Od tam se je preselil v London, a ga je želja po nenehnem izpopolnjevanju, izobraževanju ponesla širom sveta. Na področju fitnesa deluje že vrsto let in kot priznan mednarodni prezenter potuje po vsem svetu. Njegovi nastopi so polni strasti, energije in predanosti, kjub temu pa ne pozabi na svoje redno delo kot manager Lifestyle – Zentrum kluba v Avstriji, kjer že več kot 12 let dela kot trener.
datum
nedelja, 17.11.2019 - 17.11.2019, ob 09:00
panoga
tečaj
kraj
Domžale
organizator
Bodifit društvo
kontakt
telefon: 080 13 03
e-pošta: akademija@bodifit.net
spletni naslov
Lokacija