O NAS
Že več kot dvajset let vas nagovarjamo in spodbujamo k ukvarjanju z gibanjem za zdravje, kondicijo, zabavo, hujšanje, druženje… V veliko pomoč so nam bili in so nam še številni tiskani in elektronski mediji, odslej pa nas boste lahko spremljali tudi preko tega portala, ki je namenjen vsem pozitivno mislečim in napredka željnih ljubiteljskim športnikom ali le tistim, ki želijo svoje življenje popestriti z gibanjem. Pri nas boste izvedeli (skoraj) vse o športni rekreaciji v najširšem pomenu besede, si ogledali fotogalerije uporabnikov, glasovali v nagradnih anketah in tudi sami sodelovali pri ustvarjanju portala.

Vsebine in fotografije na portalu so avtorsko zaščitene, zato je vsakršna uporaba brez pisnega soglasja lastnikov prepovedana in posledično lahko kazensko preganjana.

IMPRESUM

Izdajatelj in uredništvo: Športna zveza Ljubljane

Odgovorni urednik: Žiga Černe
 
 
PARTNERJA PROJEKTA
 
Portal in informacijski sistem sofinancirata Fundacija za šport in Ministrstvo za izobraževanje, znanost in šport.
 
 
FŠO             MŠŠ
Že več kot dvajset let vas nagovarjamo in spodbujamo k ukvarjanju z gibanjem za zdravje, kondicijo, zabavo, hujšanje, druženje…Že več kot dvajset let vas nagovarjamo in spodbujamo k ukvarjanju z gibanjem za zdravje, kondicijo, zabavo, hujšanje, druženje…
Naš naslov
ŠPORTNA ZVEZA LJUBLJANE
Vodovodna ulica 25
1000 Ljubljana