SloUltra
350km za začetnike, 850km za izkušene ultrakolesarske maratonce, start / cilj / prijave: Športni center Millenium, BTC Ljubljana


Marko Baloh je prvič s kolesom v enem kosu prekolesaril Slovenijo leta 2003 v pripravah na svoj prvi RAAM. Drugič je izziv ponovil v obratni smeri leta 2005 in naša preizkušnja SLOULTRA bo v veliki meri vodila po cestah, ki jih je že takrat izbral Marko. Trasa je izbrana tako, da boste ob kolesarjenju imeli priložnost občudovati lepote Slovenije.
Če se hočete preizkusiti na malo daljši preizkušnji kot so običajni kolesarski maratoni oz. Gran Fondo preizkušnje, je za vstop v svet ultra-kolesarstva idealna preizkušnja 350km.
Če ste že pripravljeni sodelovati na pravi ultra-kolesarski preizkušnji in se pomeriti z najboljšimi ultra-kolesarji na svetu, je SLOULTRA preizkušnja prava za vas.
Marko je osebno pripravil obe omenjeni trasi, ki vas bodo vodile po njemu ljubih kotičkih Slovenije in po cestah, ki so prebudile in še vedno ohranjajo njegovo ljubezen do kolesarstva. Obe trasi sta zahtevni in bodo od vas zahtevali odlično fizično in psihično pripravljenost.
datum
sobota, 30.05.2020 , ob 05:00
 ODPOVEDANO
panoga
kolesarstvo
kraj
Ljubljana - BTC
organizator
Kolesarsko društvo Team 753
kontaktne osebe
Marko Baloh
mobitel: 041 437 734
el. naslov: marko.baloh@gmail.com
spletni naslov
Lokacija