Martinovanje
V SOBOTO, 9. NOVEMBRA 2019, OB 6. URI NA GLAZIJI
Tudi letos TIC Moravske toplice v sodelovanju TD Martjanci in KS Ivanovci pripravljajo tradicionalno letos jubilejno, rekreativno in zabavno Martinovo dogodivščino namenjeno počastitvi vina.
Dobimo se že na znanih AP in ob 6.10 uri na AP v Žalcu ter se odpeljemo do starta, ki bo v Športnem centru Martjanci ob 9.30 uri.
Tu začnemo z našim pohodom in prvo pogostitvijo. V slabe pol ure smo prišli do Term Vivat, kjer je krajši počitek. Tukaj se združijo vse skupine in pot nadaljujemo po obronkih Goričkega, seveda z vmesnimi postanki do zaključka v Martjancih.
Prispevek za pohod znaša 10 € in zajema bogata okrepčila na postojankah, toplo malico na koncu pohoda,sladko presenečenje, zabavni del s krstom mošta, spominček in uvrstitev v nagradno žrebanje. Prispevek pa ni obvezen in se samo pohoda lahko udeležite.
Ustavili se bomo še v Vičancih pri Janku in Frančiški v deželi vina Podravje in poizkusili CHARDONNAY imenovan GRILČEK.
Pohod je namenjen vsem starostnim skupinam in ga bomo zmogli prehoditi v slabih štirih urah. Prijavnina za lastne stroške znaša 18 €.
Za prijave in za vse informacije sta na voljo vodnika PD ZZV Celje Franjo, telefonska številka 031 706 509, e- pošta: franjokunej @gmail.com in Janez, telefonska številka 041 494 530.
VABIMO VAS NA DOGODIVŠČINE PO OBRONKIH GORIČKEGA!

datum
sobota, 09.11.2019 - 09.11.2019, ob 06:00
naša prireditev tudi na ->
 
panoga
pohodništvo
kraj
Celje
organizator
Planinsko društvo Zavod za zdravstveno varstvo Celje
kontakt
telefon: 031 706 509
e-pošta: franjokunej@gmail.com
spletni naslov
Lokacija