Adria Bike Show 2020
Blago mediteransko podnebje in slikovite kolesarske trase slovenske in hrvaške Istre so kot nalašč za otvoritev letošnje kolesarske sezone.
Vabimo vas, da letošnje velikonočne praznike športno obarvate in se z nami podate na prav poseben kolesarski izlet, namenjen tako izkušenim kot rekreativnim kolesarjem vseh starosti.
Letošnji kolesarski izlet Adria Bike Show se bo odvijal v soboto, 11. aprila 2020. V spremstvu izkušenih vodnikov bomo s kolesi odkrivali naravne gmote, arhitekturne lepote in kulinarične dobrote Istre.
Ker želimo ugoditi vašim sposobnostim in željam, smo se odločili, da vam za letošnji kolesarski izlet Adria Bike Show 2020 ponudimo dva izleta in sicer vodeni kolesarski izlet z gorskimi kolesi ter vodeni kolesarski izlet s cestnimi kolesi.
Izlet z gorskimi kolesi: vožnja bo potekala skozi neokrnjeno naravo znamenite Porečanke, ki nas bo popeljala vzdolž slovenske obale, čez tunele in mostove, mimo osamelih vasic doline reke Dragonje ter neskončnih nasadov oljk in trt, ki nas bodo spremljali vse do Grožnjana.

Izlet s cestnimi kolesi: vožnja bo potekala po slemenu Šavrinskega gričevja, ki daleč naokoli slovi po prekrasnih razgledih, kamnitih torklah, skritih slapovih in pozabljenih mlinih. Zaspane vasice nas bodo pospremile do slikovite doline reke Dragonje, od koder se bomo v spremstvu oljčnikov in vinogradov podali v Grožnjan.
Po izletu bo sledilo druženje, kjer se bomo ob zasluženi pijači in tradicionalni istrski malici okrepčali in izmenjali vtise. Ker vemo, da je kolesarjenje s polnimi želodci pravi napor, bomo za kolesarje, spremljevalce, navijače in kolesarsko opremo organizirali prevoz nazaj na izhodiščno lokacijo.
Tudi letos bomo poskrbeli, da se na kolesarski izlet podate v stilu, opremljeni s praktičnim in prikupnim darilom, ki ga boste prejeli ob registraciji.
Na letošnjem Adria Bike Show-u vam bomo predstavili tudi obilico profesionalih koles nemškega proizvajalca Silverback, ki jih boste lahko preizkusili na izletu. Ker je število Silverback koles omejeno, bodo le-ta na voljo samo ob predhodni najavi.

09:00; Zbor na Prešernovem trgu v Kopru, registracija
09:30-15:00; Vodeni kolesarski izlet
15:00-17:00; Druženje in pogostitev
17:00; Odhod nazaj v Koper
Udeležba: 30€ na osebo (lastno kolo) oz. 40€ na osebo (naše kolo)
V ceno vključeno: zavarovanje, welcome drink, vodeni kolesarski izlet, kolesarsko darilo, tradicionalna istrska malica, prevoz nazaj na izhodiščno lokacijo.
Ker vemo, da so praznične želje družinskih članov lahko različne, spremljevalcem in navijačem registriranih kolesarjev nudimo prevoz do Grožnjana in nazaj v Koper za 5€ na osebo, za dodatnih 5€ na osebo pa bodo prejeli tudi tradicionalno istrsko malico.
Število udeležencev je omejeno, zato vas pozivamo,
datum
sobota, 11.04.2020 - 11.04.2020, ob 08:00
naša prireditev tudi na ->
 
panoga
kolesarstvo
kraj
Koper
organizator
Vital Care, Zavod za vitalno življenje
kontakt
telefon: 041 600 742
e-pošta: info@udosport.si
število udeležencev v preteklem letu
30
Lokacija