21. Tušev vzpon na Celjsko kočo
a) kolesarski vzpon z meritvijo časa

Sodelujejo lahko vsi, ki se predprijavijo oz. prijavijo v razpisanem terminu in poravnajo prijavnino. S plačilom prijavnine prejmejo tekmovalci bone za prehrano, ki jih lahko unovčijo na cilju - na Celjski koči. Tekmovalci kolesarijo na lastno odgovornost. Organizator ne odgovarja za nastalo škodo, ki si jo povzročijo tekmovalci med seboj ali proti tretji osebi.

b) kolesarski vzpon brez meritve časa

Sodelujoči kolesarji plačajo prijavnino, ki vključuje bone za prehrano na cilju in spominsko majico. Kolesarji lahko kolesarijo po začrtani progi, vendar niso deležni meritve individualnega časa. Tekmovalci kolesarijo na lastno odgovornost. Organizator ne odgovarja za nastalo škodo, ki si jo povzročijo tekmovalci med seboj ali proti tretji osebi. V kolikor kolesar ne plača prijavnine, lahko kolesari po začrtani progi, vendar ni upravičen do prehrane na cilju.

c) pohod na Celjsko kočo

Pohoda se lahko udeleži vsak, ki plača prijavnino na štartu za pohodnike.

Štart: parkirišče pred železniškim podhodom pri odcepu za Zagrad od 8. do 10. ure

Prijavnina (DDV je vključen v ceno): Posamezniki - 7 evrov Družine do 3 družinske člane – 6 evrov/osebo Družine s 4 ali več družinskimi člani – 5 evre/osebo Prijavnina vključuje bone za prehrano, ki jih pohodniki lahko unovčijo na cilju - na Celjski koči.

Sodelovanje na dogodku ni dovoljeno osebam, ki se nahajajo na seznamu športnikov, ki so kršili protidopinška pravila in je objavljen na straneh Slovenske antidoping organizacije – SLOADO.

Skupinski štart za kolesarje je ob 10. uri izpred Planeta Tuš, Mariborska 128 v Celju. Kolesarji se peljejo skozi Celje, po Mariborski cesti in Aškerčevi ulici, v križišču pri Pošti zavijejo levo in nadaljujejo pot po Cesti na grad proti Zagradu, kjer je postavljen štartni lok in se prične uradno merjenje časa, ki se zaključi na Celjski koči. Spremljevalni vozili bosta s svojo hitrostjo zagotavljali strnjeno kolono kolesarjev od Planeta Tuš do mesta, kjer se prične uradno merjenje časa (Zagrad).
Kolesarji z gorskimi kolesi, ki so uvrščeni v kategorije MTB moški in MTB ženske kolesarijo po markirani gorsko kolesarski poti.
panoga
pohodništvo
kraj
Celje
organizator
Engrotuš, d.o.o.
kontakt
e-pošta: info@tus.si
spletni naslov
Lokacija