Gradovi kralja Matjaža
Devetindvajseta prireditev bo drugačna, posebna. Potekala bo vsej Koroški, po vsej Sloveniji...
avtor
Žiga Černe
 

Vse graditelje in ustvarjalce organizatorji vabijo, da se na enega od naslednjih načinov vključite v prireditev in ustvarite svoj grad za kralja Matjaža:

  • zgradite sneženi ali ledeni grad na svojem dvorišču, travniku, parku…
  • izdelate svoj grad iz drugih materialov – kartonskih škatel, embalaže, papirja, plastike, kock….
  • narišete svoj grad na papir, platno, karton, steno, les, glino….

Lahko pa izberete čisto svoj način in izdelate ali upodobite svoj grad tudi drugače, vaše ustvarjalnosti ne bomo omejevali. Pazite le, da boste pri izdelavi varni in boste spoštovali vse predpisane ukrepe.

Pomembno je, da svoj grad izdelate ali upodobite, nato pa ga fotografirate in nam največ po 3  fotografije vašega gradu pošljite na e naslov: tic@crna.si.

Fotografije vaših gradovi bodo skrbno hranili in jih sproti objavljali na facebook strani »Snežni gradovi kralja Matjaža«. Ob koncu prireditve pa si bo vse fotografije ogledal tudi kralj Matjaž in med gradovi izbral najlepšega v vsaki kategoriji. Prav tako boste imeli možnost obiskovalci facebook strani izbrati grad, ki bo najbolj všeč vam.

Avtorji najlepših gradov bodo prejeli tudi zanimive in lepe nagrade.

Gradove lahko ustvarjate do 31. januarja.

V februarju, ko goduje Matija (Matija led razbija – če ga ni, ga pa naredi) – torej tudi kralj Matjaž – pa bomo razglasili najlepše gradove in avtorjem podelili nagrade.


koledar dogodkov
...vse prireditve na enem mestu