Brezplačna objava podatkov o vadbeni ponudbi
Klubi, društva, zavodi, podjetja, espeji... Izkoristite možnost promocije svojih programov...
avtor
Žiga Černe
 

Organizacije, ki so povezane z gibanjem, rekreacijo in športom imajo na našem portali vedno odprta vrata za brezplačno objavo svojih programov. Medtem, ko smo večino rekreativnih dogodkov že zbrali in vpisali čez zimo, je zdaj na vrsti vpis podatkov o vadbeni ponudbi za novo sezono 2019/20, ki se za večino začne 1. septembra.

Podatke lahko vpišete samostojno, s pomočjo spletne aplikacije na naši strani (če še niste, se morate prej brezplačno vpisati kot nov uporabnik).

Rok za vpis je 20. junij 2019.

Preverite že morebitne vpisane podatke, jih popravite, dopolnite ali objavite nove. Vpišite podatke od 1. septembra 2019 naprej, upoštevajte pa programe za vse starostne skupine in sposobnosti, preventivne in terapevtske, tudi za osebe s posebnimi potrebami in za vse cenovne razrede...

Za objavo so potrebni vsaj naslednji podatki: naziv organizatorja (pravne osebe), športna panoga, naziv vadbe, vadbena sezona, kraj vadbe, objekt izvajanja programa in naslov objekta, ciljna skupina (lahko jih je več) ter kontakti za informacije o programu (spletna stran vadbe, e-pošta vadbe, telefon, FB vadbe). Še enkrat: dnevi in ure vadbe (urniki) niso pomembni!

Uporabniki, ki vadbe organizirajo v Ljubljani, imajo še posebno priložnost promocije, saj bomo zbrane podatke objavili tudi v septembrski izdaji mestnega Glasila Ljubljana, ki izhaja v mesečni nakladi 123.000 izvodov.

Vsem pa z vpisom zagotavljamo objavo tudi na našem portalu ter še na www.rtvslo.si/rekreacija in www.infosport.si).

 

Ne zamudite priložnosti!

 

Informacije in pojasnila:

telefon 041 537 097 (Žiga Černe), e-pošta info@rekreacija.si.

družabno omrežje: www.facebook.com/razgibajmoljubljano

 

naslov aplikacije za vnos podatkov: www.rekreacija.si/cms.php

naslov obrazca za urejanje dostopa do aplikacije: www.rekreacija.si/nov_uporabnik


koledar dogodkov
...vse prireditve na enem mestu