Največji sobnokolesarski dogodek pri nas
Konec marca boste v Ljubljani lahko zase in še za dober namen vrteli pedala sobnih koles...
avtor
Žiga Černe
 

Če ste kolesarski navdušenci želeli ostati fit tudi čez zimo, ste nekateri kolo naložili v avto in se odpravili na vadbo kam v toplejše kraje. Večina nas je seveda ostala doma, izkoriščala druge oblike in možnosti za rekreacijo, nekateri pa ste izkoristili možnost vadbe na sobnem kolesu. Ta niso le naprave za domačo rabo, ampak sodijo tudi v fitnese, kjer jih ponujajo kot skupinsko vadbo na kolesih »Spinning®«, »cycling«... Gre za vadbo na stacionarnih kolesih ob spremljavi glasbe, načrtovanim treningom in s strokovno usposobljenim vaditeljem. Vadba je primerna tako za tiste z veliko kondicije, kot tudi za one čisto brez, kot je primerno tudi kolesarjenje, vsak pa si sam izbira težavnost vrtenja pedal in intenzivnost.

Tako vadbo lahko preizkusite v številnih fitnesih pri nas, konec marca pa se boste lahko udeležili Spinning maratona v ljubljanski Festivalni dvorani, se tam srečali z najboljšimi instruktorji in vaditelji te zvrsti ohranjanja ali pridobivanja kondicije in se lahko celo dobro preznojili.

Poleg rekreacije, druženja in zabave, bo dogodek tudi dobrodelne narave. Zbirali bodo namreč sredstva za športne aktivnosti socialno ogroženih otrok, ki si dodatnih vsebin ne morejo privoščiti.

 

Podrobne podatke o dogodku in prijavnico najdete na www.spinningslovenija.com.


koledar dogodkov
...vse prireditve na enem mestu