Ponudba dogodkov je bogata, a naj vam bo udeležba le pripomoček za še več spodbude, ne pa tudi edino sredstvo rednega ukvarjanja z gibalnimi oziroma športnimi dejavnostmi. Brez predhodne in primerne telesne priprave se boste namreč težko izognili negativnim posledicam, ki bodo sicer sledili med ali po maratonu, plezanju na goro, igranju košarke ali nogometa... Pazite nase!
Razgibajmo Ljubljano: Kolesarjenje po mostiščarskih poteh
S poznavalcem območja nekdanjega Velikega jezera se v soboto, 26. septembra pustite zapeljati na turnokolesarski krog po mostiščarskih poteh. Zborno mesto bo do 9. ure na postajališču Dolgi most (končna postaja mestnega avtobusa št. 6), čaka pa vas okoli štiri ure turistične vožnje in opravljenih petdeset ravninskih kilometrov. Obiskali boste Vnanje in Notranje Gorice, Podpeč, Bevke, Blatno Brezovico, Vrhniko in Drenov Grič. Na poti bo nekaj postankov za počitek, okrepčila, fotografiranje, v spremstvu pa bo tudi vozilo za tehnično in okrepčilno podporo. Izlet je brezplačen, zaradi varnostnih in zdravstvenih omejitev pa je potrebna predprijava.
panoga
kolesarstvo - turno
kraj
Ljubljana - Dolgi most
organizator
Kolesarsko društvo LPP
kontakt
telefon: 041 382 809
e-pošta: kolesarsko.drustvo.lpp@gmail.com
spletni naslov
Lokacija
IZPOSTAVITE SVOJ DOGODEK
Organizatorji! Poskrbite, da bo vaš dogodek vedno na vidnem mestu. Za to je več možnosti: najava v novicah, na Facebooku in na Twitterju, izpostavljanje v obliki sponzoriranega dogodka in z objavo reklamnih pasic... Preberite in se odločite.
UPORABNE BLIŽNJICE
 
Časomerilne ekipe, obdelava podatkov
 
 
Če poznate še kakšno rekreativcem primerno in zanimivo stran, nam sporočite njen naslov.
kam na vadbo
...kaj vse lahko počnete v prostem času
kolesarstvo - gorsko Maribor
veslanje Ankaran - Ancarano
splošna telovadba Novo mesto - poštni predali
nogomet Ljubljana
ples - družabni Slovenske Konjice