Ponudba dogodkov je bogata, a naj vam bo udeležba le pripomoček za še več spodbude, ne pa tudi edino sredstvo rednega ukvarjanja z gibalnimi oziroma športnimi dejavnostmi. Brez predhodne in primerne telesne priprave se boste namreč težko izognili negativnim posledicam, ki bodo sicer sledili med ali po maratonu, plezanju na goro, igranju košarke ali nogometa... Pazite nase!
Vzponi na Sv. Miklavža (sezonska akcija)
Za raznolikost rekreativnih spodbud skrbijo tudi številne pohodne, tekaške in kolesarske sezonske ali celoletne akcije. Za zbiranje žigov, ob tem pa ur gibanja, porabo kalorij ali opravljenih kilometrov ter višinskih metrov, skrbijo tudi v Dolskem pri Ljubljani, kjer vabijo na vzpone do cerkvice Svetega Miklavža (742 nadmorskih metrov), ki stoji visoko na razglednem grebenu nad reko Savo in nad Moravško dolino. Vztrajnostni izziv zahteva zbiranje čim večjega števila obiskov, peš, tekaških ali kolesarskih iz katere koli strani: iz Dolskega, Senožet, Ribč ali iz Moravč. Akcija traja do 31. avgusta, prijavnine ni, žig pa se nahaja pri bližnji gostilni.
datum
petek, 15.05.2020 - 31.08.2020
naša prireditev tudi na ->
 
panoga
tek
kraj
Dolsko
organizator
Športno društvo Partizan Dolsko
kontakt
spletni naslov
Lokacija
IZPOSTAVITE SVOJ DOGODEK
Organizatorji! Poskrbite, da bo vaš dogodek vedno na vidnem mestu. Za to je več možnosti: najava v novicah, na Facebooku in na Twitterju, izpostavljanje v obliki sponzoriranega dogodka in z objavo reklamnih pasic... Preberite in se odločite.
UPORABNE BLIŽNJICE
 
Časomerilne ekipe, obdelava podatkov
 
 
Če poznate še kakšno rekreativcem primerno in zanimivo stran, nam sporočite njen naslov.
kam na vadbo
...kaj vse lahko počnete v prostem času
karate Maribor
judo Ljubljana - Šentvid
boks Maribor
terapevtska vadba Celje
boks Ljubljana