Ponudba dogodkov je bogata, a naj vam bo udeležba le pripomoček za še več spodbude, ne pa tudi edino sredstvo rednega ukvarjanja z gibalnimi oziroma športnimi dejavnostmi. Brez predhodne in primerne telesne priprave se boste namreč težko izognili negativnim posledicam, ki bodo sicer sledili med ali po maratonu, plezanju na goro, igranju košarke ali nogometa... Pazite nase!
Virtualna 10ka 2020
Žal je zdaj že jasno, da letošnje poletne Nočne 10ke, kot ste jo poznali, ne moremo izvesti. A to ne pomeni, da bomo na "našo tekaško soboto" ostali brez tekme in druženja. Če bo možno, bomo Nočno 10ko vseeno izvedli v jesenskem času, v kolikor ne, pa se v živo spet vidimo 2021. Vsekakor vas obvestimo takoj, ko bo kaj več jasnega. Vaše prijave in startnine bomo prenesli in jih čuvali za vas. HVALA, KER STE Z NAMI!

NOV PROJEKT, NOVA DIRKA, NOVA 10ka! Ker se poleti ne bomo videli v živo, ne bomo uživali v kremšnitah, se borili z ramo ob rami ali rajali ob bandu Joške vn - bomo pa vse to na najboljši možni način poskušali poustvariti virtualno! Virtualna Nočna 10ka bo prava tekma. Izvedli jo bomo skupaj z vami na dan Nočne 10ke - 27.6.2020. Vaš rezultat boste lahko postavili med 10. in 24. uro - 14 ur na čast 14. Nočni 10ki. Vaš napor bomo nagradili z odlično, lično in unikatno medaljo in kupom drobnih pozornosti. Na voljo je samo 500 mest. Ste zraven?

Priddružite se lahko tudi našemu klubu Virtualna 10ka na Stravi, kjer bomo objavili tudi napotke za trening in zanimivosti. V njej že sedmi teden vadi skoraj 500 tekačev!
datum
sobota, 27.06.2020 , ob 10:00
 PRIPOROČAMO
naša prireditev tudi na ->
 
panoga
tek
kraj
Bled in drugi kraji
organizator
Društvo vitezi dobrega teka
kontakt
telefon: 041 709 531
e-pošta: vitezi@vitezi.net
spletni naslov
število udeležencev v preteklem letu
3000
Lokacija
IZPOSTAVITE SVOJ DOGODEK
Organizatorji! Poskrbite, da bo vaš dogodek vedno na vidnem mestu. Za to je več možnosti: najava v novicah, na Facebooku in na Twitterju, izpostavljanje v obliki sponzoriranega dogodka in z objavo reklamnih pasic... Preberite in se odločite.
UPORABNE BLIŽNJICE
 
Časomerilne ekipe, obdelava podatkov
 
 
Če poznate še kakšno rekreativcem primerno in zanimivo stran, nam sporočite njen naslov.
kam na vadbo
...kaj vse lahko počnete v prostem času
aerobika Brezovica pri Ljubljani
splošna telovadba Ljubljana - Polje
nogomet Ljubljana
balinanje Ljubljana - Dobrunje
rokomet Nova Gorica