Ponudba dogodkov je bogata, a naj vam bo udeležba le pripomoček za še več spodbude, ne pa tudi edino sredstvo rednega ukvarjanja z gibalnimi oziroma športnimi dejavnostmi. Brez predhodne in primerne telesne priprave se boste namreč težko izognili negativnim posledicam, ki bodo sicer sledili med ali po maratonu, plezanju na goro, igranju košarke ali nogometa... Pazite nase!
30. Čebohinov memorial
TKD SOVICA organizira 29. Čebohinov memorial – turnir v malem nogometu, ki bo potekal v soboto, 30.11.2019 v Športni dvorani Cerknica. Turnir se bo predvidoma začel ob 9:00 uri (točen pričetek je odvisen od števila prijavljenih ekip).
Pravila
Igra se v dvorani v dvoranskih supergah po pravilih NZS 4+1. Sistem turnirja bo določen na žrebu. Vsi igralci igrajo na lastno odgovornost!
Nagrade
Prve tri ekipe prejmejo pokale v trajno last. Zmagovalec prejme tudi prehodni Čebohinov pokal. V trajno last ga dobi, če zmaga na memorialu petkrat ali če zmaga trikrat zaporedoma. Nagrajena bosta tudi najboljši vratar in igralec turnirja, ki ju določi organizator.
datum
sobota, 28.11.2020 , ob 09:00
panoga
mali nogomet
kraj
Cerknica
organizator
Telesno kulturno društvo Sovica
kontakt
telefon: 040 777 582
e-pošta: info@drustvo-sovica.si
spletni naslov
Lokacija
IZPOSTAVITE SVOJ DOGODEK
Organizatorji! Poskrbite, da bo vaš dogodek vedno na vidnem mestu. Za to je več možnosti: najava v novicah, na Facebooku in na Twitterju, izpostavljanje v obliki sponzoriranega dogodka in z objavo reklamnih pasic... Preberite in se odločite.
UPORABNE BLIŽNJICE
 
Časomerilne ekipe, obdelava podatkov
 
 
Če poznate še kakšno rekreativcem primerno in zanimivo stran, nam sporočite njen naslov.
kam na vadbo
...kaj vse lahko počnete v prostem času
fitnes Ljubljana
tek Križe
košarka Postojna
košarka Ljubljana
gimnastika - ritmična Ljubljana