Ponudba dogodkov je bogata, a naj vam bo udeležba le pripomoček za še več spodbude, ne pa tudi edino sredstvo rednega ukvarjanja z gibalnimi oziroma športnimi dejavnostmi. Brez predhodne in primerne telesne priprave se boste namreč težko izognili negativnim posledicam, ki bodo sicer sledili med ali po maratonu, plezanju na goro, igranju košarke ali nogometa... Pazite nase!
Razgibajmo Ljubljano: Športni vikend ČS Sostro 2020
Na drugi oktobrski konec tedna si boste obilo rekreacije lahko privoščili v najbolj podeželskem predelu Ljubljane. V petek in nedeljo bodo v Zadvoru pripravili šest dogodkov, na koncu pa še družabno srečanje, vse v skladu s priporočili NIJZ in drugimi državnimi omejitvami.

V petek zvečer bodo izvedli nočni pohod z Urha na Orle (ob 18.30) in popoldansko gorskokolesarsko turo na Debni vrh in Murjevko (ob 16. uri izpred Zadružnega doma Zadvor), nedeljo pa izkoristite za družinski pohod po trim stezi (ob 10. uri izpred Brunarice Zadvor), telovadbo na trimu (ob 9.30 pri Brunarici Zadvor), pohod na Orle ali pa za malo daljšo in zahtevnejšo kolesarsko turo – Kostanjev maraton.

Kolesarski maraton se bo v nedeljo začel ob 9. uri pred Zadružnim domom Zadvor, odpeljali pa boste 34 razgibanih kilometrov (oglejte si traso). Tura je primerna za treking in gorska kolesa, vozili pa se boste tri do štiri ure.
datum
petek, 09.10.2020 - 11.10.2020
 PRIPOROČAMO
panoga
športna rekreacija - programi in akcije
kraj
Zadvor
organizator
Športno društvo Zadvor
kontakt
telefon: 031 540 582
spletni naslov
Lokacija
IZPOSTAVITE SVOJ DOGODEK
Organizatorji! Poskrbite, da bo vaš dogodek vedno na vidnem mestu. Za to je več možnosti: najava v novicah, na Facebooku in na Twitterju, izpostavljanje v obliki sponzoriranega dogodka in z objavo reklamnih pasic... Preberite in se odločite.
UPORABNE BLIŽNJICE
 
Časomerilne ekipe, obdelava podatkov
 
 
Če poznate še kakšno rekreativcem primerno in zanimivo stran, nam sporočite njen naslov.
kam na vadbo
...kaj vse lahko počnete v prostem času
ju - jitsu Nova Gorica
judo Murska Sobota
šah Maribor
funkcionalna vadba Lukovica
judo Maribor