Ponudba dogodkov je bogata, a naj vam bo udeležba le pripomoček za še več spodbude, ne pa tudi edino sredstvo rednega ukvarjanja z gibalnimi oziroma športnimi dejavnostmi. Brez predhodne in primerne telesne priprave se boste namreč težko izognili negativnim posledicam, ki bodo sicer sledili med ali po maratonu, plezanju na goro, igranju košarke ali nogometa... Pazite nase!
Božični pohod na Stari grad
Na romantičen nočni sprehod, z nekaj raziskovanja starodavnih ruševin pa se v nedeljo odpravite nad južni rob Radenskega polja pri Grosupljem. Zbor bo ob 17. uri pred kapelo v Čušperku, kjer bodo postavljene jaslice v naravnem okolju, pot pa bo potekala po lepo urejeni cesti do osem in pol stoletij starih ruševin na Starem gradu (grad sodi med najstarejše gradove na Slovenskem, porušili pa so ga med kmečkimi upori). Na vrhu boste z ognjemetom oznanili, da ste osvojili vrh in se po uri hoje vrnili v dolino.
datum
petek, 25.12.2020
panoga
pohodništvo
kraj
Račna
organizator
Turistično društvo Kopanj
kontakt
telefon: 051 370 933
e-pošta: tdkopanj@gmail.com
Lokacija
IZPOSTAVITE SVOJ DOGODEK
Organizatorji! Poskrbite, da bo vaš dogodek vedno na vidnem mestu. Za to je več možnosti: najava v novicah, na Facebooku in na Twitterju, izpostavljanje v obliki sponzoriranega dogodka in z objavo reklamnih pasic... Preberite in se odločite.
UPORABNE BLIŽNJICE
 
Časomerilne ekipe, obdelava podatkov
 
 
Če poznate še kakšno rekreativcem primerno in zanimivo stran, nam sporočite njen naslov.
kam na vadbo
...kaj vse lahko počnete v prostem času
košarka Ljubljana - Polje
košarka Ajdovščina
tek Litija
splošna telovadba Ljubljana
pohodništvo Postojna