Ponudba dogodkov je bogata, a naj vam bo udeležba le pripomoček za še več spodbude, ne pa tudi edino sredstvo rednega ukvarjanja z gibalnimi oziroma športnimi dejavnostmi. Brez predhodne in primerne telesne priprave se boste namreč težko izognili negativnim posledicam, ki bodo sicer sledili med ali po maratonu, plezanju na goro, igranju košarke ali nogometa... Pazite nase!
Martinov pohod s spoznavanjem kulturne dediščine in enogastronomije Brd
Krožno pot boste ob desetih dopoldne začeli pri Vili Vipolže, skozi jesensko obarvane vinograde pa se sprehodili do Grediča in tam okušali kakijeve ter oljčne dobrote, žlahtno kapljico boste pokušali v Medani, obiskali pa boste tudi rojstno hišo briškega pesnika Alojza Gradnika. Med pohodom ne bo manjkalo sadovnjakov, oljčnikov in vinogradov ter lepih razgledov v bližnjo in daljno okolico. Šest in pol kilometrov dolg nezahteven pohod boste po štirih urah zaokrožili s toplo malico.
datum
nedelja, 15.11.2020 , ob 10:00
naša prireditev tudi na ->
 
panoga
pohodništvo
kraj
Vipolže
organizator
Zavod za turizem, kulturo, mladino in šport Brda
kontakt
telefon: 05 395 95 95
e-pošta: tic@brda.si
spletni naslov
Lokacija
IZPOSTAVITE SVOJ DOGODEK
Organizatorji! Poskrbite, da bo vaš dogodek vedno na vidnem mestu. Za to je več možnosti: najava v novicah, na Facebooku in na Twitterju, izpostavljanje v obliki sponzoriranega dogodka in z objavo reklamnih pasic... Preberite in se odločite.
UPORABNE BLIŽNJICE
 
Časomerilne ekipe, obdelava podatkov
 
 
Če poznate še kakšno rekreativcem primerno in zanimivo stran, nam sporočite njen naslov.
kam na vadbo
...kaj vse lahko počnete v prostem času
aerobika Borovnica
aerobika - športna Divača
splošna telovadba Maribor
splošna telovadba Nova Gorica
taborništvo Maribor