Ponudba dogodkov je bogata, a naj vam bo udeležba le pripomoček za še več spodbude, ne pa tudi edino sredstvo rednega ukvarjanja z gibalnimi oziroma športnimi dejavnostmi. Brez predhodne in primerne telesne priprave se boste namreč težko izognili negativnim posledicam, ki bodo sicer sledili med ali po maratonu, plezanju na goro, igranju košarke ali nogometa... Pazite nase!
19. gorski tek na Široko
Start je na Mostu na Soči (most čez Idrijco), cilj pa na turistični kmetiji Široko. Tekaška proga je dolga 4.7 km. Na tej dolžini se vzpnete za 600 m.n.v.

Med samim vzponom so postavljene okrepčevalne točke (voda, sok), na koncu pa vsak prejme spominsko majico, hrano in pijačo. Dobrodošel je vsak tekmovalec/ka vseh starostnih skupin in konsdicijske pripravljenosti, saj je prireditev rekreacijskega značaja kljub nekaterih zelo strmih klancev.

Startnina znaša 12 eur (za skupino enajstih tekmovalcev iz istega kluba, društva in drugih organizacij se plača samo deset startnin).
datum
sobota, 15.08.2020 , ob 10:50
panoga
tek
kraj
Most na Soči
organizator
Športno turistično kulturno društvo Lom
kontakt
telefon: 031 206 653
e-pošta: levpuscek@gmail.com
spletni naslov
Lokacija
IZPOSTAVITE SVOJ DOGODEK
Organizatorji! Poskrbite, da bo vaš dogodek vedno na vidnem mestu. Za to je več možnosti: najava v novicah, na Facebooku in na Twitterju, izpostavljanje v obliki sponzoriranega dogodka in z objavo reklamnih pasic... Preberite in se odločite.
UPORABNE BLIŽNJICE
 
Časomerilne ekipe, obdelava podatkov
 
 
Če poznate še kakšno rekreativcem primerno in zanimivo stran, nam sporočite njen naslov.
kam na vadbo
...kaj vse lahko počnete v prostem času
plavanje Ljubljana
akvatlon Ajdovščina
alpsko smučanje Ljubljana
plavanje Velenje
ples - balet Ljubljana