Ponudba dogodkov je bogata, a naj vam bo udeležba le pripomoček za še več spodbude, ne pa tudi edino sredstvo rednega ukvarjanja z gibalnimi oziroma športnimi dejavnostmi. Brez predhodne in primerne telesne priprave se boste namreč težko izognili negativnim posledicam, ki bodo sicer sledili med ali po maratonu, plezanju na goro, igranju košarke ali nogometa... Pazite nase!
15. maraton po Mirnski dolini
KRATEK OPIS IN DOLŽINA PROG: Veliki maraton 50 km: Mokronog – Slepšek-Log-Mirna-Zabrdje – Gomila (okrepčevalnica) -Rodine-Trebnje- Trebnje –Mirna – Slovenska vas – Puščava– Hrastovica - Pijavice – Gabrijele – Krmelj – Hince (okrepčevalnica) – Križišče – Tržišče –Mokronog (cilj).
Mali maraton 32 km: : Mokronog – Slepšek - Log-Mirna - Zabrdje – Gomila (okrepčevalnica) – Rodine - Trebnje - Trebnje – Mirna – Slovenska vas – Puščava - Mokronog (cilj).

Družinski maraton 12 km: Mokronog – Puščava - Hrastovica – Pijavice – Mokronog (cilj).

• Nagrade Udeleženci, ki prevozijo maraton, prejmejo praktično nagrado,medaljo, pijačo na okrepčevalnicah in topel obrok . Po končanem maratonu bomo iz žrebali praktične nagrade naših sponzorjev .
Za konec bomo podelili pokale najstarejšemu, najmlajšemu udeležencu in najštevilčnejši ekipi.
datum
nedelja, 28.06.2020 , ob 10:00
naša prireditev tudi na ->
 
panoga
kolesarstvo
kraj
Mokronog
organizator
Kolesarski klub Dolenjska balanca
kontakt
telefon: 041 724 203
e-pošta: info@kklub-dolenjskabalanca.si
spletni naslov
Lokacija
IZPOSTAVITE SVOJ DOGODEK
Organizatorji! Poskrbite, da bo vaš dogodek vedno na vidnem mestu. Za to je več možnosti: najava v novicah, na Facebooku in na Twitterju, izpostavljanje v obliki sponzoriranega dogodka in z objavo reklamnih pasic... Preberite in se odločite.
UPORABNE BLIŽNJICE
 
Časomerilne ekipe, obdelava podatkov
 
 
Če poznate še kakšno rekreativcem primerno in zanimivo stran, nam sporočite njen naslov.
kam na vadbo
...kaj vse lahko počnete v prostem času
košarka Šempeter pri Gorici
kotalkanje - umetnostno Solkan
kegljanje Maribor
atletika Šentjur
joga Ljubljana