Ponudba dogodkov je bogata, a naj vam bo udeležba le pripomoček za še več spodbude, ne pa tudi edino sredstvo rednega ukvarjanja z gibalnimi oziroma športnimi dejavnostmi. Brez predhodne in primerne telesne priprave se boste namreč težko izognili negativnim posledicam, ki bodo sicer sledili med ali po maratonu, plezanju na goro, igranju košarke ali nogometa... Pazite nase!
6. pohod po cerkvenjaški vinski cesti
Zbrali se bomo ob 13. uri pred gasilskim domom v Cerkvenjaku v neposredni bližini potomke najstarejše trte – Johanezove trte. Nadalje nas bo pot zanesla po naseljih Cenkova in Komarnica.

Vstopnina za udeležence pohoda znaša 10 €. Ob pričetku pohoda dobi vsak udeleženec kozarec, ki služi kot vstopnica za brezplačne degustacije in prigrizke na poti ter topel obrok ob zaključku pohoda.
datum
sobota, 30.05.2020 , ob 13:00
panoga
pohodništvo
kraj
Cerkvenjak
organizator
Občinska športna zveza Cerkvenjak
kontakt
telefon: 02 729 57 07
e-pošta: obcina@cerkvenjak.si
spletni naslov
Lokacija
IZPOSTAVITE SVOJ DOGODEK
Organizatorji! Poskrbite, da bo vaš dogodek vedno na vidnem mestu. Za to je več možnosti: najava v novicah, na Facebooku in na Twitterju, izpostavljanje v obliki sponzoriranega dogodka in z objavo reklamnih pasic... Preberite in se odločite.
UPORABNE BLIŽNJICE
 
Časomerilne ekipe, obdelava podatkov
 
 
Če poznate še kakšno rekreativcem primerno in zanimivo stran, nam sporočite njen naslov.
kam na vadbo
...kaj vse lahko počnete v prostem času
aerobika Ljubljana
wushu - taijiquan Nova Gorica
odbojka Deskle
gimnastika - ritmična Vodice
splošna telovadba Grgar