Ponudba dogodkov je bogata, a naj vam bo udeležba le pripomoček za še več spodbude, ne pa tudi edino sredstvo rednega ukvarjanja z gibalnimi oziroma športnimi dejavnostmi. Brez predhodne in primerne telesne priprave se boste namreč težko izognili negativnim posledicam, ki bodo sicer sledili med ali po maratonu, plezanju na goro, igranju košarke ali nogometa... Pazite nase!
17. novoletni pohod okrog Šmarja
To je zelo prijetna in dokaj dobra rekreacija že prvega dne v novem letu, saj proga poteka po gričih okrog Šmarja. Vmes je tudi pet postojank za okrepčilo, druženje in dobro voljo, saj se povsod nekaj dogaja!

Če želite biti aktivni že prvega dne v novem letu, ste vsekakor vabljeni, da se udeležite tega pohoda! Ni pretežak, ni pa tudi za navadni sprehod! Tudi spominsko darilo bo vmes.
datum
petek, 01.01.2021 , ob 10:00
panoga
pohodništvo
kraj
Šmarje pri Jelšah
organizator
Športno društvo Šmarje pri Jelšah
kontakt
telefon: 03 810 12 46
e-pošta: msz.smarje@siol.net
spletni naslov
Lokacija
IZPOSTAVITE SVOJ DOGODEK
Organizatorji! Poskrbite, da bo vaš dogodek vedno na vidnem mestu. Za to je več možnosti: najava v novicah, na Facebooku in na Twitterju, izpostavljanje v obliki sponzoriranega dogodka in z objavo reklamnih pasic... Preberite in se odločite.
UPORABNE BLIŽNJICE
 
Časomerilne ekipe, obdelava podatkov
 
 
Če poznate še kakšno rekreativcem primerno in zanimivo stran, nam sporočite njen naslov.
kam na vadbo
...kaj vse lahko počnete v prostem času
aerobika Ljubljana
alpinistično smučanje Sežana
hokej na ledu Ljubljana - Zalog
splošna telovadba Logatec
balinanje Ljubljana