Ponudba dogodkov je bogata, a naj vam bo udeležba le pripomoček za še več spodbude, ne pa tudi edino sredstvo rednega ukvarjanja z gibalnimi oziroma športnimi dejavnostmi. Brez predhodne in primerne telesne priprave se boste namreč težko izognili negativnim posledicam, ki bodo sicer sledili med ali po maratonu, plezanju na goro, igranju košarke ali nogometa... Pazite nase!
Poletna noč na Kopališču Ukova: akvatlon
Spored bo dvojen: ob 18. uri se bo začel najprej otroški, zatem pa še rekreativni akvatlon (seštevek plavanja in teka), za otroke bosta razdalji 50 metrov in dva kroga okoli bazena, odrasle rekreativce pa čaka kilometer plavanja in 3700 metrov teka; ob osmih zvečer pa se bo začel 12-urni nočni plavalni maraton, preplavali pa boste toliko, kolikor boste zmogli, želeli ali imeli časa. Zbirali bodo tudi prostovoljne prispevke in jih prispevali Zvezi društev prijateljev mladine Jesenice za letovanje otrok na morju.
IZPOSTAVITE SVOJ DOGODEK
Organizatorji! Poskrbite, da bo vaš dogodek vedno na vidnem mestu. Za to je več možnosti: najava v novicah, na Facebooku in na Twitterju, izpostavljanje v obliki sponzoriranega dogodka in z objavo reklamnih pasic... Preberite in se odločite.
UPORABNE BLIŽNJICE
 
Časomerilne ekipe, obdelava podatkov
 
 
Če poznate še kakšno rekreativcem primerno in zanimivo stran, nam sporočite njen naslov.
kam na vadbo
...kaj vse lahko počnete v prostem času
planinstvo Bohinjska Bistrica
gimnastika - splošna Črniče
pohodništvo - nordijska hoja Ljubljana
nogomet Limbuš
tek Ljubljana - Šentvid