Ponudba dogodkov je bogata, a naj vam bo udeležba le pripomoček za še več spodbude, ne pa tudi edino sredstvo rednega ukvarjanja z gibalnimi oziroma športnimi dejavnostmi. Brez predhodne in primerne telesne priprave se boste namreč težko izognili negativnim posledicam, ki bodo sicer sledili med ali po maratonu, plezanju na goro, igranju košarke ali nogometa... Pazite nase!
Tekaški tabor z Urbanimi tekači na Lošinju
Tekaški tabori so izvrstna priložnost, da s svojo družino, prijatelji ali pa tudi samostojno, preživite čas kar se da kvalitetno. Pri tem pa se spoprijateljite s podobno mislečimo ljudmi, ki znajo ceniti dobro voljo in veselje do življenja. Organiziramo ga spomladi in jeseni v Medulinu. Na njem izpopolnjujemo tehniko teka, učimo se pravilnega izvajanja krepilnih in razteznih vaj, širimo svoje znanje o različnih načinih treniranja in načrtovanja treninga. Rdeča nit so skupni treningi različnih zahtevnosti, od treningov primernih za čiste začetnike do treningov za izkušene tekače. Vzamemo pa si čas tudi za dodatne dejavnosti, kot je ogled kulturnih, zgodovinskih in naravnih znamenitosti.
panoga
tek
kraj
Hrvaška, Mali Lošinj (Hrv, Otok Lošinj)
organizator
Športno društvo Urbani tekači
kontakt
telefon: 051 346 897
e-pošta: urban@tekaskitrener.si
spletni naslov
Lokacija
IZPOSTAVITE SVOJ DOGODEK
Organizatorji! Poskrbite, da bo vaš dogodek vedno na vidnem mestu. Za to je več možnosti: najava v novicah, na Facebooku in na Twitterju, izpostavljanje v obliki sponzoriranega dogodka in z objavo reklamnih pasic... Preberite in se odločite.
UPORABNE BLIŽNJICE
 
Časomerilne ekipe, obdelava podatkov
 
 
Če poznate še kakšno rekreativcem primerno in zanimivo stran, nam sporočite njen naslov.
kam na vadbo
...kaj vse lahko počnete v prostem času
nogomet Maribor
funkcionalna vadba Sežana
splošna telovadba Rakek
aikido Logatec
judo Ljubljana