Ponudba dogodkov je bogata, a naj vam bo udeležba le pripomoček za še več spodbude, ne pa tudi edino sredstvo rednega ukvarjanja z gibalnimi oziroma športnimi dejavnostmi. Brez predhodne in primerne telesne priprave se boste namreč težko izognili negativnim posledicam, ki bodo sicer sledili med ali po maratonu, plezanju na goro, igranju košarke ali nogometa... Pazite nase!
Tekaški dan okoli Ljubljane
Tekaški dnevi so sestavljen iz družabnega teka po zanimivih poteh, kjer odkrivamo svet okoli nas, kosila, krajšega predavanja in morda še kakšnega dodatnega ogleda. Organiziramo jih enkrat mesečno. Nanj prihajajo tekači iz cele Slovenije. Na njih spoznavamo mnoge skrite kotičke znotraj meja Slovenije in tudi čez. Pot, ki jo pretečemo in po potrebi tudi delno prehodimo je večinoma dolga okoli 10 in 20 km, ki pa jo opravimo s krajšimi postanki. Zato je primerna za ljudi zelo različnih tekaških sposobnosti.
IZPOSTAVITE SVOJ DOGODEK
Organizatorji! Poskrbite, da bo vaš dogodek vedno na vidnem mestu. Za to je več možnosti: najava v novicah, na Facebooku in na Twitterju, izpostavljanje v obliki sponzoriranega dogodka in z objavo reklamnih pasic... Preberite in se odločite.
UPORABNE BLIŽNJICE
 
Časomerilne ekipe, obdelava podatkov
 
 
Če poznate še kakšno rekreativcem primerno in zanimivo stran, nam sporočite njen naslov.
kam na vadbo
...kaj vse lahko počnete v prostem času
judo Ljubljana
gimnastika - športna Renče
jadranje Bresternica
nogomet Dobrovo v Brdih
odbojka Ljubljana