Ponudba dogodkov je bogata, a naj vam bo udeležba le pripomoček za še več spodbude, ne pa tudi edino sredstvo rednega ukvarjanja z gibalnimi oziroma športnimi dejavnostmi. Brez predhodne in primerne telesne priprave se boste namreč težko izognili negativnim posledicam, ki bodo sicer sledili med ali po maratonu, plezanju na goro, igranju košarke ali nogometa... Pazite nase!
Licenčni tečaj Power justfit
KAJ JE POWER JUSTFIT?

POWER JUSTFIT je vadbeni koncept, ki povezuje strokovnost, postopnost, prvine fitnesa in osnove funkcionalnosti gibanja telesa! Že desetletje osvaja in osvoji srca ljudi, kjer koli se pojavi!

Posebnost vadbe je, da je namenjena obema spoloma in predstavlja svojevrsten izziv tako za ženske kot za moške: moški lahko pokažejo svojo surovo moč, ženske pa vzdržljivost in gibljivost. Pri obeh spolih se na sistematičen način nadgrajuje telesna pripravljenost, skozi cikle programiranja pa se zelo hitro napreduje!

POWER JUSTFIT koncept je oblika vodene vadbe, ki je nedvomno najhitrejši, zabaven, preprost in učinkovit način oblikovanja celotnega telesa. Po videzu in učinku je najbolj podobna skupinski vadbi fitnesa z dvoročnimi utežmi. Velja za vadbo, pri kateri lahko posamezniki najhitreje oblikujejo svoje telo, hkrati pa je ena redkih vadb, kjer je tako izrazita hipertrofija, tj. "prirastek" mišične mase.

Program je namenjen začetnikom, naprednim vadečim in športnikom, primeren je za vse starostne skupine.Zakaj verjamemo v:

POWER JUSTFIT® koncept & OBLIKOVANJE TELESA,
POWER JUSTFIT® koncept & MOČ, VZDRŽLJIVOST, GIBLJIVOST,
POWER JUSTFIT® koncept & STABILIZACIJA, PROPRIOCEPCIJA,
POWER JUSTFIT® koncept & DOBRO POČUTJE?
Vam zaupamo na tečaju …!

datum
sobota, 07.12.2019 - 08.12.2019, ob 09:00
panoga
tečaj
kraj
Celje
organizator
Bodifit društvo
kontakt
telefon: 080 13 03
e-pošta: akademija@bodifit.net
spletni naslov
Lokacija
IZPOSTAVITE SVOJ DOGODEK
Organizatorji! Poskrbite, da bo vaš dogodek vedno na vidnem mestu. Za to je več možnosti: najava v novicah, na Facebooku in na Twitterju, izpostavljanje v obliki sponzoriranega dogodka in z objavo reklamnih pasic... Preberite in se odločite.
UPORABNE BLIŽNJICE
 
Časomerilne ekipe, obdelava podatkov
 
 
Če poznate še kakšno rekreativcem primerno in zanimivo stran, nam sporočite njen naslov.
kam na vadbo
...kaj vse lahko počnete v prostem času
splošna telovadba Ljubljana
namizni tenis Maribor
ples - navijaške skupine Dobrovo v Brdih
ples - šov plesi Šempeter pri Gorici
borilne veščine - drugo Ljubljana