Ponudba dogodkov je bogata, a naj vam bo udeležba le pripomoček za še več spodbude, ne pa tudi edino sredstvo rednega ukvarjanja z gibalnimi oziroma športnimi dejavnostmi. Brez predhodne in primerne telesne priprave se boste namreč težko izognili negativnim posledicam, ki bodo sicer sledili med ali po maratonu, plezanju na goro, igranju košarke ali nogometa... Pazite nase!
Pohod po radgonskih gričih
Življenje med Radgonskimi goricami je krasno v vseh letnih časih, v tem času pa narava kar žari od škrlatnih barv. Doživite jih na nedeljskem pohodnem izletu, ki se bo ob 9. uri začel na Trgu svobode v Gornji Radgoni. Lahka pot, primerna tudi za malo vzdržljivejše družine, bo speljana po petnajst kilometrov dolgem krogu: v prvem delu čez Plitvički Vrh do Spodnje Ščavnice, kjer bo Turistični kmetiji Hari topla malica na žlico, nazaj pa skozi Police in Hercegovščak.
panoga
pohodništvo
kraj
Gornja Radgona
organizator
Planinsko društvo Gornja Radgona
kontakt
telefon: 02 564 14 30
e-pošta: info@pdradgona.si
spletni naslov
Lokacija
IZPOSTAVITE SVOJ DOGODEK
Organizatorji! Poskrbite, da bo vaš dogodek vedno na vidnem mestu. Za to je več možnosti: najava v novicah, na Facebooku in na Twitterju, izpostavljanje v obliki sponzoriranega dogodka in z objavo reklamnih pasic... Preberite in se odločite.
UPORABNE BLIŽNJICE
 
Časomerilne ekipe, obdelava podatkov
 
 
Če poznate še kakšno rekreativcem primerno in zanimivo stran, nam sporočite njen naslov.
kam na vadbo
...kaj vse lahko počnete v prostem času
funkcionalna vadba Ljubljana
kegljanje Maribor
karate Logatec
joga Ljubljana
rokomet Ljubljana