Ponudba dogodkov je bogata, a naj vam bo udeležba le pripomoček za še več spodbude, ne pa tudi edino sredstvo rednega ukvarjanja z gibalnimi oziroma športnimi dejavnostmi. Brez predhodne in primerne telesne priprave se boste namreč težko izognili negativnim posledicam, ki bodo sicer sledili med ali po maratonu, plezanju na goro, igranju košarke ali nogometa... Pazite nase!
44. dirka na Drežniške Ravne za pokal Občine Kobarid
Dirka šteje za Pokal Slovenije v vzponu za kategorije amaterji, ženske in masters. Na dirki lahko nastopijo vsi kolesarji,tudi brez licenc in klubov.

Start dirke je na Glavnem trgu v Kobaridu. Glavni sodnik prične z klicanjem tekmovalcev vseh kategorij v startni prostor ob 10:45. Start je ob 11:00 za vse kategorije.

PROGA: Dolžina dirke je 10 km in je v celoti asfaltirana. Poteka iz Kobarida mimo Napoleonovega mostu(leteči start), Drežnice do korita nad Drežniškimi ravnami. Višinska razlika 600 m.

datum
sobota, 05.10.2019 , ob 11:00
naša prireditev tudi na ->
 
panoga
kolesarstvo
kraj
Kobarid
organizator
Kolesarski klub Soča Kobarid
kontakt
telefon: 041 276 842
e-pošta: tkksoca@gmail.com
spletni naslov
število udeležencev v preteklem letu
84
Lokacija
IZPOSTAVITE SVOJ DOGODEK
Organizatorji! Poskrbite, da bo vaš dogodek vedno na vidnem mestu. Za to je več možnosti: najava v novicah, na Facebooku in na Twitterju, izpostavljanje v obliki sponzoriranega dogodka in z objavo reklamnih pasic... Preberite in se odločite.
UPORABNE BLIŽNJICE
 
Časomerilne ekipe, obdelava podatkov
 
 
Če poznate še kakšno rekreativcem primerno in zanimivo stran, nam sporočite njen naslov.
kam na vadbo
...kaj vse lahko počnete v prostem času
tenis Postojna
odbojka Tolmin
badminton Celje
kolesarstvo Ljubljana
ples - capoeira Ljubljana