Ponudba dogodkov je bogata, a naj vam bo udeležba le pripomoček za še več spodbude, ne pa tudi edino sredstvo rednega ukvarjanja z gibalnimi oziroma športnimi dejavnostmi. Brez predhodne in primerne telesne priprave se boste namreč težko izognili negativnim posledicam, ki bodo sicer sledili med ali po maratonu, plezanju na goro, igranju košarke ali nogometa... Pazite nase!
Jerebičje (Matkov Grintovec, 1761 m)
Pot začnemo v Matkovem kotu pri kmetiji Perk. Po kar strmem terenu se vzpnemo na Lesnikovo sedlo, od koder se nadaljuje greben proti našima ciljema. Pot se v glavnem ves čas drži grebena, ki je do Jerebičja ponekod kar ozek in strm. Večjih težav pa ni. Iz Jerebičja se spustimo na Matkovo sedlo, od tam pa po grebenu na Matkov Grintovec. Vrnemo se pod vrh Jerebičja, kjer bomo po vzhodni strani prečili pobočje in se vrnili na gozdno cesto na Lesnikovem sedlu, od koder se vrnemo do avtomobilov. Pot tehnično ni zahtevna, je pa teren ponekod kar precej strm.
datum
sobota, 02.11.2019 , ob 06:30
panoga
planinstvo
kraj
Ljubljana - Dolgi most
organizator
Planinsko društvo Viharnik
kontakt
kontaktne osebe
Gregor Rihar
mobitel: 041 211 693
el. naslov: grega@pd-viharnik.si
spletni naslov
Lokacija
IZPOSTAVITE SVOJ DOGODEK
Organizatorji! Poskrbite, da bo vaš dogodek vedno na vidnem mestu. Za to je več možnosti: najava v novicah, na Facebooku in na Twitterju, izpostavljanje v obliki sponzoriranega dogodka in z objavo reklamnih pasic... Preberite in se odločite.
UPORABNE BLIŽNJICE
 
Časomerilne ekipe, obdelava podatkov
 
 
Če poznate še kakšno rekreativcem primerno in zanimivo stran, nam sporočite njen naslov.
kam na vadbo
...kaj vse lahko počnete v prostem času
alpsko smučanje Ljubljana
ples - šov plesi Nova Gorica
ples - družabni Maribor
aerobika Ljubljana
kajak kanu na tekočih vodah Ljubljana - Polje