Ponudba dogodkov je bogata, a naj vam bo udeležba le pripomoček za še več spodbude, ne pa tudi edino sredstvo rednega ukvarjanja z gibalnimi oziroma športnimi dejavnostmi. Brez predhodne in primerne telesne priprave se boste namreč težko izognili negativnim posledicam, ki bodo sicer sledili med ali po maratonu, plezanju na goro, igranju košarke ali nogometa... Pazite nase!
21. Na koline v loške hribe
Zbirališče bo do 9. ure na parkirišču pri gasilskem domu v Poljanah, odpravili pa se boste čez Gabrška goro, Predole in Poklon do Četene Ravni, na južni strani Starega vrha. V treh urah ne pretežke hoje se boste a malici in počitku ustavili najprej na turistična kmetija Pri Pešarju, na koncu pa na pečenici, krvavici, zaseki in ocvirkih še Pri Davčenu. Za vrnitev v dolino bo poskrbljeno.
panoga
pohodništvo
kraj
Škofja Loka
organizator
Planinsko društvo Škofja Loka
kontakt
telefon: 051 332 777
e-pošta: info@pd-skofjaloka.com
spletni naslov
Lokacija
IZPOSTAVITE SVOJ DOGODEK
Organizatorji! Poskrbite, da bo vaš dogodek vedno na vidnem mestu. Za to je več možnosti: najava v novicah, na Facebooku in na Twitterju, izpostavljanje v obliki sponzoriranega dogodka in z objavo reklamnih pasic... Preberite in se odločite.
UPORABNE BLIŽNJICE
 
Časomerilne ekipe, obdelava podatkov
 
 
Če poznate še kakšno rekreativcem primerno in zanimivo stran, nam sporočite njen naslov.
kam na vadbo
...kaj vse lahko počnete v prostem času
pilates Medvode
taborništvo Cerknica
alpsko smučanje Mozirje
namizni tenis Preserje
ples – salsa, kizomba, bachata Ljubljana