Ponudba dogodkov je bogata, a naj vam bo udeležba le pripomoček za še več spodbude, ne pa tudi edino sredstvo rednega ukvarjanja z gibalnimi oziroma športnimi dejavnostmi. Brez predhodne in primerne telesne priprave se boste namreč težko izognili negativnim posledicam, ki bodo sicer sledili med ali po maratonu, plezanju na goro, igranju košarke ali nogometa... Pazite nase!
Miklavžev pohod
Tisoč metrov nad morjem, na gorskem, redko poseljenem območju južnih pobočij Mislinjskega Pohorja, že vsaj 170 let stoji pohorska hiša, ki se ji po domače reče Pri Miklavžu. Hiša je v celoti ohranjena s pristnimi starinskimi gradbenimi materiali in je zaščitena kot etnološki spomenik. Pohodnike in druge obiskovalce pogostijo z domačo kulinariko in jim ponudijo domače pridelke in izdelke: zelenjavo, sadni sok, žganje, likerje… To soboto vam jo bodo odkrili mislinjski planinci na večernem pohodu, ki se bo ob 16. uri začel na mislinjski avtobusni postaji. Čaka vas bolj cestni sprehod po Mislinjskem grabnu in nad njim, do domačij Vovk, Tevž in Miklavž, pri vsaki pa računajte tudi na okrepčila. Hoje bo za pet do šest ur.
datum
sobota, 07.12.2019 , ob 16:00
 PRIPOROČAMO
panoga
pohodništvo
kraj
Mislinja
organizator
Planinsko društvo Mislinja
kontakt
telefon: 031 392 578
e-pošta: pdmislinja1983@gmail.com
spletni naslov
Lokacija
IZPOSTAVITE SVOJ DOGODEK
Organizatorji! Poskrbite, da bo vaš dogodek vedno na vidnem mestu. Za to je več možnosti: najava v novicah, na Facebooku in na Twitterju, izpostavljanje v obliki sponzoriranega dogodka in z objavo reklamnih pasic... Preberite in se odločite.
UPORABNE BLIŽNJICE
 
Časomerilne ekipe, obdelava podatkov
 
 
Če poznate še kakšno rekreativcem primerno in zanimivo stran, nam sporočite njen naslov.
kam na vadbo
...kaj vse lahko počnete v prostem času
tenis Ljubljana
fitnes Ljubljana
sup - veslanje na deski Ljubljana - Rakovnik
pilates Sežana
pikado Koper - Capodistria