Ponudba dogodkov je bogata, a naj vam bo udeležba le pripomoček za še več spodbude, ne pa tudi edino sredstvo rednega ukvarjanja z gibalnimi oziroma športnimi dejavnostmi. Brez predhodne in primerne telesne priprave se boste namreč težko izognili negativnim posledicam, ki bodo sicer sledili med ali po maratonu, plezanju na goro, igranju košarke ali nogometa... Pazite nase!
12. zimski Jamatlon 2019
Jamatlon je edinstvena adrenalinska preizkušnja, na kateri Jamatlonci v petkilometrskem rudniškem rovu premagujejo rudarske ovire: potiskajo vozičke (hunte), prenašajo bremena, se plazijo po cevi, premagajo nekaj višinske razlike, prebrodijo naraslo vodo in še kaj. Srečajo tudi Perkmandeljca. Predvsem pa se imajo lepo in so po preizkušnji – četudi malo blatni in utrujeni – zadovoljni, da so premagali tako nenavaden izziv.
Zimski jamatlon je idealen za vse, ki imajo radi druženje, tovarištvo, smeh in kanček adrenalina!
Pozimi je v rudniku prijetnih 15 stopinj.
Prijavijo se lahko ekipe, ki štejejo od dva do pet članov. Na Zimski jamatlon 2019 se lahko prijavite do 29. novembra 2019. Tisti, ki se bodo prijavili prej, bodo plačali manj za prijavnino. Vsak od članov prejme: majico, vodo, knapovsko malico, čaj, drobna darila.
panoga
tek
kraj
Trbovlje
organizator
Zavod Savus, zavod za založniško dejavnost
kontakt
telefon: 070 788 510
e-pošta: info@jamatlon.si
spletni naslov
Lokacija
IZPOSTAVITE SVOJ DOGODEK
Organizatorji! Poskrbite, da bo vaš dogodek vedno na vidnem mestu. Za to je več možnosti: najava v novicah, na Facebooku in na Twitterju, izpostavljanje v obliki sponzoriranega dogodka in z objavo reklamnih pasic... Preberite in se odločite.
UPORABNE BLIŽNJICE
 
Časomerilne ekipe, obdelava podatkov
 
 
Če poznate še kakšno rekreativcem primerno in zanimivo stran, nam sporočite njen naslov.
kam na vadbo
...kaj vse lahko počnete v prostem času
atletika Maribor
baseball Ljubljana
košarka Pivka
ples - LA in ST plesi Maribor
sabljanje Maribor