Ponudba dogodkov je bogata, a naj vam bo udeležba le pripomoček za še več spodbude, ne pa tudi edino sredstvo rednega ukvarjanja z gibalnimi oziroma športnimi dejavnostmi. Brez predhodne in primerne telesne priprave se boste namreč težko izognili negativnim posledicam, ki bodo sicer sledili med ali po maratonu, plezanju na goro, igranju košarke ali nogometa... Pazite nase!
4. Valentinov tek dvojic na Kokoš 2018
Tradicionalni tek parov za veliki pokal IV. Valentinovega teka dvojic na Kokoš.
Ena prireditev – tri tekmovanja!

1-Tek parov za veliki pokal Valentinovega teka dvojic na Kokoš v kategorijah: ženski pari, moški pari in mešani pari. Cena: 19 EUR vključuje tudi tekmovanje za PGT iz izven. Možne samo predprijave.! V darilnem paketu topla malica, topli napitki in spominska majica.

2-Gorski tek na Kokoš – tekmovanje posameznikov za točkovanje v pokalu Primorskih gorskih tekov in izven. Cena: 12 EUR vključuje samo tekmovanje za PGT. Prijave možne tudi na dan prireditve. V predprijavi je v darilnem paketu tudi spominska majica.

3- Pokal CANICROSS - tek s psi v kategorijah ženske/moški, polar/open, 1pes/2psa. Medalje bodo podeljene v kategorijah, kjer bodo prijavljeni vsaj štirje tekmovalci. Cena: 19 EUR vključuje tekmovanje za pokal canicross, toplo malico, tople napitke, priboljšek za psa in spominsko majico. Možne samo predprijave!
datum
sobota, 17.02.2018 - 17.02.2018, ob 10:00
naša prireditev tudi na ->
 
priponke
panoga
tek
kraj
Lipica
organizator
Astraea tours-društvo za promocijo športa na Krasu
kontakt
telefon: 05 730 07 67
e-pošta: tours@astraea.si
spletni naslov
Lokacija
IZPOSTAVITE SVOJ DOGODEK
Organizatorji! Poskrbite, da bo vaš dogodek vedno na vidnem mestu. Za to je več možnosti: najava v novicah, na Facebooku in na Twitterju, izpostavljanje v obliki sponzoriranega dogodka in z objavo reklamnih pasic... Preberite in se odločite.
UPORABNE BLIŽNJICE
 
Časomerilne ekipe, obdelava podatkov
 
 
Če poznate še kakšno rekreativcem primerno in zanimivo stran, nam sporočite njen naslov.
kam na vadbo
...kaj vse lahko počnete v prostem času
ples - moderni plesi Šempeter pri Gorici
gimnastika - akrobatika Ljubljana
konjeništvo Maribor
joga Ljubljana
ples - navijaške skupine Maribor