Ponudba dogodkov je bogata, a naj vam bo udeležba le pripomoček za še več spodbude, ne pa tudi edino sredstvo rednega ukvarjanja z gibalnimi oziroma športnimi dejavnostmi. Brez predhodne in primerne telesne priprave se boste namreč težko izognili negativnim posledicam, ki bodo sicer sledili med ali po maratonu, plezanju na goro, igranju košarke ali nogometa... Pazite nase!
6. šenčurski izziv - krompirjev tek po ulicah Šenčurja
Šenčurski izziv: Dolžina proge je 10 kilometrov – v DVEH ULIČNIH KROGIH. Štart in cilj sta v Šenčurju v športnem parku (med športno dvorano in štadionom). Pot nas vodi po ulicah Šenčurja in je skoraj v celoti asfaltna. Proga bo označena s kilometrskimi označbami, za varnost bo poskrbljeno. Na progi bo tudi vsaj ena okrepčevalnica z vodo in izotoničnimi napitki.

Rekreativni izziv: Dolžina proge je 1.2 km. Poteka okrog prireditvenega prostora in je primerna tudi za otroke. Za varnost udeležencev bo poskrbljeno. Rekreativni tek je brezplačen. Štart bo ob 15:10.

Prijave so možne preko spletnega obrazca do srede 1.10.2014. Štartnina znaša 12 EUR.

Prijava in plačilo štartnine bosta možna tudi na dan prireditve, do eno uro pred štartom teka. Štartnina na dan teka znaša 15 EUR.
datum
sobota, 04.10.2014 , ob 15:00
panoga
tek
kraj
Šenčur
organizator
Športno društvo Maratonc
kontakt
telefon: 041 709 531
e-pošta: info@maratonc.si
kontaktne osebe
Igor Zonik
el. naslov: igor.zonik@gmail.com
spletni naslov
IZPOSTAVITE SVOJ DOGODEK
Organizatorji! Poskrbite, da bo vaš dogodek vedno na vidnem mestu. Za to je več možnosti: najava v novicah, na Facebooku in na Twitterju, izpostavljanje v obliki sponzoriranega dogodka in z objavo reklamnih pasic... Preberite in se odločite.
UPORABNE BLIŽNJICE
 
Časomerilne ekipe, obdelava podatkov
 
 
Če poznate še kakšno rekreativcem primerno in zanimivo stran, nam sporočite njen naslov.
kam na vadbo
...kaj vse lahko počnete v prostem času
nogomet Limbuš
ples - moderni plesi Šempeter pri Gorici
joga Vodice
šah Vrhnika
mali nogomet Laško