Ponudba dogodkov je bogata, a naj vam bo udeležba le pripomoček za še več spodbude, ne pa tudi edino sredstvo rednega ukvarjanja z gibalnimi oziroma športnimi dejavnostmi. Brez predhodne in primerne telesne priprave se boste namreč težko izognili negativnim posledicam, ki bodo sicer sledili med ali po maratonu, plezanju na goro, igranju košarke ali nogometa... Pazite nase!
Nočna 10ka 2014
Dvanajstega julija nikar ne zamudite nočnega teka na Bledu in tamkajšnjih kremnih rezin. Prijave za tek na 10km okoli jezera bodo odprte 14.2.2014 in bodo spet rekordo hitro pošle! Letos bo na voljo 2500 mest!

Za vse ostale na voljo tudi otroški in rekreativni tek, ki nimata omejitve in sta brezplačna. Dolžina rekreativnega teka pravšnja tudi za manj pripravljene – kilometer in pol, start pa bo ob 21. uri v Mali Zaki. Zbirali bodo prostovoljne prispevke, ki bodo namenjeni aktivnostim društva OZARA, ki kot nevladna organizacija izvaja različne preventivne aktivnosti, založniško dejavnost, izobraževanje in promocijo duševnega zdravja. Otroški tek je dolg 400 in 800 metrov.
datum
sobota, 12.07.2014 - 13.07.2014, ob 17:00
naša prireditev tudi na ->
 
panoga
tek
kraj
Bled
organizator
Društvo vitezi dobrega teka
kontakt
telefon: 041 431 363
e-pošta: vitezi@vitezi.net
spletni naslov
Štartnina
da
število udeležencev v preteklem letu
2413
IZPOSTAVITE SVOJ DOGODEK
Organizatorji! Poskrbite, da bo vaš dogodek vedno na vidnem mestu. Za to je več možnosti: najava v novicah, na Facebooku in na Twitterju, izpostavljanje v obliki sponzoriranega dogodka in z objavo reklamnih pasic... Preberite in se odločite.
UPORABNE BLIŽNJICE
 
Časomerilne ekipe, obdelava podatkov
 
 
Če poznate še kakšno rekreativcem primerno in zanimivo stran, nam sporočite njen naslov.
kam na vadbo
...kaj vse lahko počnete v prostem času
karate Celje
športno plezanje Brezovica pri Ljubljani
tenis Maribor
gimnastika - splošna Tolmin
aerobika Črniče