Velikonočni tek in pohod po poteh Kotredež traila
Ob 09:00 – tek in pohod po trasi za DP v gorskem teku 2019 –
ogled in predstavitev celotne trase (12 km), po kateri bo 15. 9. 2019 potekalo državno prvenstvo v gorskem teku v disciplini gor-dol za člane in članice, ter krajše različice (8 km) za mladince in mladinke. Ogled bo voden in razdeljen v dve ali tri skupine. Prijavnina 1 pirh.

Ob 09:30 – pohod po delu trase Kotredež traila – Zagorska dolina (5 - 7 km). Pot nas bo vodila iz Evroparka proti Kotredežu in čez samo vas. Pri kapelici zavijemo desno in potem pri Firbarjevi kmetiji ponovno desno po kolovozni cesti, poti in nato čez travnik in del gozda v Potoško vas. Gremo mimo konjeniškega kluba Potoška vas, kjer smo nagrajeni z lepimi razgledi. Nato po vasi navzgor in na koncu vasi zavijemo desno v gozd na pravljično pot, ki nas pripelje do cerkvice v Bukovju. Tu je najvišja točka pohoda. Po 200 metrih zapustimo glavno cesto in gremo čez pašnik na Orlek. Od tu nas pot pelje samo še v dolino in na cilj v Evropark. Prijavnina 1 pirh.

Na cilju dobi vsak udeleženec nekaj za odžejat in nekaj za pod zob. Prireditev je družabnega pomena in ni na tekmovalni ravni. Primerno je za vse generacije. Vsak udeleženec sodeluje na lastno odgovornost. Organizator ŠD Kotredež. Prijavnina 1 pirh.
datum
ponedeljek, 22.04.2019
naša prireditev tudi na ->
 
panoga
tek
kraj
Zagorje ob Savi
organizator
Športno društvo Kotredež
kontakt
telefon: 040 802 226
e-pošta: sd.kotredez@gmail.com
spletni naslov
Lokacija