Krvavec trail vikend: Sky run
Ob 11. uri pričeli z Vertical KM, ki vas bo od spodnje postaje gondole Krvavec, mimo Plaže na Krvavcu popeljal po najkrajši in precej strmi progi, letos prav do vrha Zvoha! V manj kot 6 kilometrih, boste pridelali kar 1300 višinskih metrov vzpona! Spremljevalci vas bodo lahko bodrili s pogledom iz krvavške gondole ali pa vas bodo pričakali na zadnjem delu proge, na smučiščih Krvavca. Sledila bo podelitev najboljšim vertikalistom v Hotelu Krvavec na plaži in otvoritev najvišje ležečega kamping prostora v Sloveniji, poleg Hotela Krvavec. V Hotelu Krvavec ali ob tabornem ognju si bomo ob tekaških filmih, skupaj s priznanimi slovenskimi tekači izmenjali nasvete in taktične zamisli za pravi Sky run, ki nas bo čakal prihodnje jutro.
Na plaži bo na voljo tudi bogata ponudba specializiranih izdelkov za tek in pohodništvo podjetja INTERSPORT, po posebej privlačnih, znižanih cenah.

Nedeljski Sky run bo letos na voljo v dveh različicah: težji, 21-kilometrski, s 1.800 metri vzpona in v lažji, 10- kilometrski različici, ki bo namenjena rekreativnim tekačem in planincem. Na poti bomo obiskali večino krvavških planin, se na daljši progi povzpeli na vrh Kalškega Grebena, od koder je pogled na sosednji Grintovec, naravnost fantastičen ter se preko Zvoha zopet srečali na cilju na Plaži.
Oba dneva bo Krvavec vsem obiskovalcem ponujal obisk Poletnega parka Krvavec po znižani ceni, nočitev v lastnem šotoru z zajtrkom v hotelu, bo na voljo po resnično ugodni ceni, možno bo prenočiti tudi v Hotelu Krvavec.
datum
nedelja, 26.05.2019
naša prireditev tudi na ->
 
panoga
tek
kraj
Krvavec
organizator
Športno društvo Divji zajci
kontakt
telefon: 030 996 025
e-pošta: divji.zajci@gmail.com
spletni naslov
Lokacija