Z Mojo olimpijsko normo v Pjongčang
Olimpijski komite Slovenija vam ponuja priložnost, da izboljšate svojo telesno pripravljenost...
avtor
OKS
 

Pridite na enega od dogodkov Moje olimpijske norme, testiratje svojo telesno pripravljenost in dva meseca trenirajte po navodilih ekipe športnih strokovnjakov, ki jo sestaljajo trener, fizioterapevt, športni zdravnik, športni psiholog in specialist za športno prehrano.

Prvi dogodek letošnjega projekta se hitro približuje in prijav je vedno več! Hitro se prijavite tudi vi in olimpijska izkušnja naj se začne!

Kaj vas še čaka, poleg olimpijskih strokovnjakov in glavne nagrade – ogled zimskih olimpijskih iger v južnokorejskem Pjongčangu?!

Na vsakem dogodku bomo izžrebali pet srečnežev, ki jim Coca-Cola podarja štartnino za Nočno 10ko, ki bo julija na Bledu. Z #mojanorma torej postanete član posebne Coca-Cola ekipe na Bledu, kjer vas prav tako čaka presenečenje.

Novost letošnje #mojenorme so tudi nagrade za "posebne dosežke”, ki jih bomo podelili na finalni prireditvi, ki bo 18. junija v Ljubljani

Tistim, ki niste prepričani v svojo tehniko teka ali pa jo želite zgolj izboljšati, pa bomo zagotovili tudi brezplačno video analizo teka.

Zdaj pa le hitro v akcijo, olimpijska izkušnja je pred vrati!


koledar dogodkov
...vse prireditve na enem mestu