Drugi del Koledarja rekreacije v Poletu
Polet bo 8. junija objavil nabor podatkov o rekreativnih dogodkih v drugi polovici leta...
avtor
Žiga Černe
 
Do prvega pomladnega dne se je v našem koledarju dogodkov nabralo že več kot šesttisoč prireditev. Med njimi je že tradicionalno največ pohodnih in planinskih, a tudi tekaških in kolesarskih bo do konca leta na voljo lepo število. A o statistiki kdaj drugič, tokrat pa nagovarjamo predvsem organizatorje prireditev, predvsem tekaških (cestni, krosi, gorski, traili...), kolesarskih (cestni, gorski, turni), kajakaških, kanuističnih in suparskih, plavalnih in triatlonskih (tudi duatlonskih in akvatlonskih), da do 30. aprila preverijo že vpisane podatke, jih dopolnijo ali vpišejo manjkajoče dogodke. Prireditve omenjenih športnih panog bomo objavili v junijski številki Delove priloge Polet.

Seveda ste k brezplačnem vpisu svojega dogodka vabljeni tudi vsi ostali. Podatke, vpisane v naš sistem,  objavlja Slovenska tiskovna agencija, najdete pa jih še na www.rtvslo.si/rekreacija, www.aktivni.si ter na spletnem in mobilnem Infosportu.
 
Podatke preglejte s pomočjo iskalnika na Koledarju dogodkov,če pa nimate urejenega brezplačnega dostopa, si ga uredite na povezavi NOV UPORABNIK.
 
Če pa vas zanima še kaj o vpisu, nam lahko pošljete e-pošto ali pokličete Žigo Černeta na 041 537 097.

koledar dogodkov
...vse prireditve na enem mestu