Vabljeni na sejem zdravja
Sejem Narava-zdravje prinaša tudi preizkuse telesnih sposobnosti za gibalno manj dejavne...
avtor
Žiga Černe
 
Sprehod v naravi? Na kolo za zdravo telo? Vzpon v hribe? Nordijska hoja? Tek skozi rosno jutro in prve sončne žarke? Dvigujete uteži? Je fitnes studio vaš drugi dom? Se raztezate na jogi? Možnosti je ogromno! Razgibajte se. Redno in po pameti.
 
Pri dejavnostih in spodbudah se lahko znajdete sami, lahko pa obiščete sejem Narava zdravje, ki bo od 24. do 27. novembra za vas postavljen na ljubljanskem Gospodarskem razstavišču, in ideje najdete tam.
 
Narava–zdravje temelji na dolgoročnih trendih povečevanja ekološke zavednosti in pomembnosti zdravega načina življenja. Celoten projekt, ki obsega razstavo in strokovni del, želi prikazati raznolikost in celovitost narave, ki danes vpliva na vsakdan naše celotne družbe. Prav zaradi zanimive in aktualne teme pričakujemo, da bo prireditev v štirih dneh obiskalo več kot 24.000 obiskovalcev, ki po naših analizah ne pridejo samo na ogled, ampak se aktivno seznanijo s predstavljenimi vsebinami.

Prireditev je sestavljena iz več tematsko zaokroženih sklopov, ki za obiskovalca obdelujejo več načinov zdravega življenja in sožitja z naravo. Med drugimse bo tam predstavila tudi Zdravstvena fakulteta, ki bo pripravila niz testiranj za ugotavljanje telesnih sposobnosti posameznikov Ali sem fit. Pridite in se preizkusite!
 
 
Več preberite na www.narava-zdravje.si.

koledar dogodkov
...vse prireditve na enem mestu