Izkoristite priložnost za brezplačno objavo in vpišite podatke za novo vadbeno sezono!
Bliža se nova vadbena sezona in zdaj je čas, da zberemo in objavimo podatke o ponudbi...
avtor
Žiga Černe
 

Celoletni spodbujevalni program Razgibajmo Slovenijo bo v začetku septembra 2015 objavil zbrano športno, rekreativno in gibalno vadbeno ponudbo klubov, društev in ostalih ponudnikov po Sloveniji, razdeljeno po krajih, panogah, objektih in organizacijah.

Z novo vadbeno sezono se bodo začeli tudi vpisi v različne programe za male in velike športnike ter rekreativce. Športna društva in druge ponudnike športne ali rekreativne (gibalne) vadbe zato že zdaj vabimo, da izkoristijo možnost brezplačne objave podatkov v razpoložljivih tiskanih in elektronskih medijih. Tako bodo zainteresirani prišli do natančnih osnovnih podatkov ter odgovorov na vprašanje »kam na vadbo«.

Kaj potrebujemo za vpis?

Vse je natančno opredeljeno v spletni aplikaciji in malo poenostavljeno na papirnatem obrazcu. Na kratko: naziv organizatorja, naziv vadbe, športna panoga, vadbena sezona, kraj vadbe, objekt izvajanja programa in naslov objekta, lokalna skupnost, kjer se vadba izvaja (četrtna, krajevna, vaška), spletna stran vadbe, e-pošta vadbe, telefon za informacije o vadbi, facebook stran vadbe, ciljna skupina (lahko jih je več). Urniki niso pomembni!

Sporočite nam programe vadb za vse starostne skupine in sposobnosti, preventivne in kurativne, tudi za osebe s posebnimi potrebami in za vse cenovne razrede…

 

Preverite že vpisane podatke in objavite (sporočite) nove!

Podatki za iztekajočo sezono so objavljeni na spletnem portalu www.rekreacija.si in www.infosport.si ter na mobilni različici Infosporta. Predlagamo, da jih preverite in če jim nič ne manjka, potrdite v aplikaciji ali nam potrditev za sezono 2015/16 sporočite do sredine junija. Če pa jih želite vpisati na novo ali dopolniti, lahko to storite na tri načine:

-         do 15.6.2015 podatke sporočite po e-pošti info@rekreacija.si ali po navadni pošti na naslov: Športna zveza Ljubljane, Regijska pisarna OKS, Razgibajmo Slovenijo, Vodovodna cesta 25, 1000 Ljubljana ali preko spletnega obrazca,

-         do 15.7.2015 podatke sami vpišite v sistem (prej si uredite brezplačen dostop).

 

V primeru težav se obrnite na predstavnike regijskih pisarn OKS-a, ki jih najdete v priponki.


priponke
koledar dogodkov
...vse prireditve na enem mestu