Partnerski mediji, ki pokrivajo športno rekreacijo
Gradimo mrežo medijev, ki razumejo pomen športa za vse in ga podpirajo z najavami in poobjavami...
avtor
Žiga Černe
 

Slovensko področje športne rekreacije že od začetka obstoja države zaznamujejo iz leta v leto bogatejša ponudba vadbenih programov, vse številčnejše športnorekreativne, turističnošportne in gibalne prireditve, povečevalo naj bi se tudi število gibalno/športno dejavnega dela prebivalstva (uradnih podatkov ni že desetletje!). Vsega tega pa si brez učinkovite in enovite medijske podpore danes ne bi mogli zamisliti. Zato smo moči združili: Olimpijski komite Slovenije, Zavod za šport Slovenije Planica, Planinska zveza Slovenije, Kolesarska zveza Slovenije, Atletska zveza Slovenije, Kajakaška zveza Slovenije, Fitnes zveza Slovenije, Triatlonska zveza Slovenije ter Športna zveza Ljubljane, kot partnerski izvajalec (pozor: mreža je odprta tudi za druge zainteresirane organizacije, ki se nam želijo pridružiti). Vse pod pokroviteljstvom oziroma ob sofinanju Ministrstva za izobraževanje, znanost in šport in Fundacije za šport ter ob sodelovanju različnih medijev in medijskih kanalov, ki lahko dosežejo slehernega pri nas.

 

Mediji v katerih poteka informiranje:

Slovenska tiskovna agencija (STA), ki skrbi za tedensko redistribucijo vsebinsko pripravljenih podatkov o rekreativnih dogodkih, namenjeno predvsem tiskanim in radijskim medijem. Dostop do podatkov je za medije brezplačen.

spletni mediji: - www.rekreacija.si - www.infosport.si - www.rtvslo.si - www.aktivni.si

 

Časopisi, revije: -

 Mobilna telefonija: - Infosport (mobilna aplikacija)

Radio: - Radio Antena - Glasbeni radio

Facebook, Twitter - www.facebook.com/rekreacija - www.twitter.com/rekreacija_si - Youtube tv kanal rekreacija

 

Mediji lahko podatke brezplačno pridobivajo tudi neposredno preko spletnega srevisa (xml, html), ki ga naročijo po e-pošti info@rekreacija.si.


koledar dogodkov
...vse prireditve na enem mestu