V Ljubljani se obeta teden športa
Ideje, energijo in moči so združile ljubljanske športne zveze pripravile promocijo športa...
avtor
Žiga Černe
 

Zveza športnih društev Krim, Zveza športnih društev Slovan, Zveza športnih društev Svoboda, Akademska športna zveza Olimpija, Univerzitetna športna zveza Ljubljana in Športna zveza Ljubljane Skupaj z Mestno občino Ljubljana pripravljajo projekt, ki bo v pomoč promociji društev pri pridobivanju novih članov in v olajšanje iskalcev vadbenih programov, torej malih in velikih športnikov ter rekreativcev.

Povabilo k sodelovanju

Razgibajmo Ljubljano, s podnaslovom Teden športa v Ljubljani, bo celotedenski dogodek, ki bo potekal od 8. do 13. septembra: od ponedeljka do petka po ljubljanskih osnovnih šolah, 13. septembra pa z zaključno prireditvijo na Kongresnem trgu, v parku Zvezda, na Dvornem trgu, Hribarjevem nabrežju in na Bregu, kjer se bodo predstavila društva s poligoni, tekmovanji, stojnicami, športnimi aktivnostmi...

K sodelovanju najprej, do sredine avgusta, vabijo vse ponudnike športnih in gibalnih vsebin, o podrobnejšemu programu bomo seveda pisali tudi na našem portalu, ves čas pa novosti sproti lahko spremljate na www.facebook.com.


koledar dogodkov
...vse prireditve na enem mestu