Vpišite podatke o vadbeni ponudbi
Z jesenjo se bodo za male in velike športnike ter rekreativce začeli vpisi v različne programe...
avtor
Žiga Černe
 
Športna društva in druge ponudnike športne ali rekreativne (gibalne) vadbe vabimo, da izkoristijo možnost brezplačne objave pri nas in pri naših partnerskih medijih.Tako bodo športniki in rekreativci prišli do natančnih osnovnih podatkov ter odgovorov na vprašanje »kam na vadbo«.
 
Preverite že vpisane podatke in sporočite nove!
 
Podatki za iztekajočo sezono so objavljeni na našem portalu. Predlagamo, da jih preverite in če jim nič ne manjka, potrdite v aplikaciji ali nam potrditev za sezono 2014/15 sporočite do konca maja. Če pa jih želite vpisati na novo ali dopolniti, lahko to storite preko spletne aplikacije na www.rekreacija.si, za katero pa si prej, s pomočjo obrazca, uredite brezplačen dostop (če ga še nimate).
 
Vpišite programe vadb za vse starostne skupine in sposobnosti, preventivne in kurativne, tudi za osebe s posebnimi potrebami in za vse cenovne razrede...
 
Za spodbudo ostalim
 
V Ljubljani so moči združili Športna zveza Ljubljane, Zveza športnih društev Krim, Akademska športna zveza Olimpija, Zveza športnih društev Slovan, Zveza športnih društev Svoboda in Športna zveza Univerze v Ljubljani in bodo v začetku septembra, v mestnem glasilu, objavili celotno zbrano športno, rekreativno in gibalno vadbeno ponudbo klubov, društev in ostalih ponudnikov po ljubljanskih četrtnih skupnostih, razdeljeno po panogah, objektih in organizacijah.
 
Priložnost v svoji lokalni skupnosti lahko izkoristite tudi društva izven Ljubljane, če ne drugje, pa z objavo na našem portalu, ki vključuje tudi brezplačno objavo na portalu nacionalne radiotelevizije www.rtvslo.si/rekreacija/vadbe.
 
Izkoristite priložnost in vpišite podatke za novo vadbeno sezono!
 
Dodatne informacije dobite pri Žigi Černetu na 041 537 097.

koledar dogodkov
...vse prireditve na enem mestu