Ponudba dogodkov je bogata, a naj vam bo udeležba le pripomoček za še več spodbude, ne pa tudi edino sredstvo rednega ukvarjanja z gibalnimi oziroma športnimi dejavnostmi. Brez predhodne in primerne telesne priprave se boste namreč težko izognili negativnim posledicam, ki bodo sicer sledili med ali po maratonu, plezanju na goro, igranju košarke ali nogometa... Pazite nase!
Izola trail z razgledi
Izola outdoor vikend, nekaj popolnoma novega na Obali. Tekli bomo v soboto 07.11., Martinov tek 12 km (cestni tek z razgledi), Izola trail z razgledi 19 km in 34 km. Poskrbeli bomo tudi za najmlajše, otroški teki bodo v petek ob 15:00 in za družine, družinski pohod v nedeljo 8.11. ob 09h.
------------------------------------------------------------------------------------------
Izola outdoor weekend, something brand new on the Slovenian coast. We will run on Saturday 07.Nov., Martin s run 12 km 10 AM (road running with views), Izola Trail with views 19 km 09:30 AM and 34 km 09 AM. We will also take care of the youngest, the children s runs will be on Friday at 15 PM and family hike on Sunday 8.Nov. at 09 AM.
datum
petek, 05.11.2021 - 07.11.2021
 ODPOVEDANO
naša prireditev tudi na ->
 
panoga
tek
kraj
Izola
organizator
Športno društvo Obala trail
kontakt
telefon: 040 196 082
e-pošta: obalatrail@gmail.com
spletni naslov
Lokacija
IZPOSTAVITE SVOJ DOGODEK
Organizatorji! Poskrbite, da bo vaš dogodek vedno na vidnem mestu. Za to je več možnosti: najava v novicah, na Facebooku in na Twitterju, izpostavljanje v obliki sponzoriranega dogodka in z objavo reklamnih pasic... Preberite in se odločite.
UPORABNE BLIŽNJICE
 
Časomerilne ekipe, obdelava podatkov
 
 
Če poznate še kakšno rekreativcem primerno in zanimivo stran, nam sporočite njen naslov.
kam na vadbo
...kaj vse lahko počnete v prostem času
odbojka Kanal
kegljanje Maribor
jadranje Rečica ob Savinji
funkcionalna vadba Sežana
judo Maribor