Ponudba dogodkov je bogata, a naj vam bo udeležba le pripomoček za še več spodbude, ne pa tudi edino sredstvo rednega ukvarjanja z gibalnimi oziroma športnimi dejavnostmi. Brez predhodne in primerne telesne priprave se boste namreč težko izognili negativnim posledicam, ki bodo sicer sledili med ali po maratonu, plezanju na goro, igranju košarke ali nogometa... Pazite nase!
Pohod ob dnevu državnosti na Žetino
Avto ali kolo boste parkirali pred gostilno Blegoš v Javorjah, odhod od tam pa bo ob devetih dopoldne. Na krožni poti boste obiskali vas Dolenčice, kjer stoji domačija znamenitega slikarja Antona Ažbeta, se povzpeli na Goro s cerkvijo Marijinega vnebovzetja, se v Žetini ustavili pri dveh kiparjih - Petru Jovanovič in Jožetu Tavčarju, videli pa še slap Rancka in si v steklenico nalili čiste in mrzle studenčnice. Tisti z več kondicije se boste lahko povzpeli še na Blegoš. Za vmesno okrepčilo bo poskrbljeno, na cilju pa boste pred odhodom dobili še malico. Krajša pot vam bo vzela pet ur hoje. Pot je primerna tudi za otroke.
datum
četrtek, 25.06.2020 , ob 09:00
naša prireditev tudi na ->
 
panoga
pohodništvo
kraj
Javorje
organizator
Turistično društvo Stari vrh
kontakt
telefon: 040 190 701
e-pošta: azbe.tomaz@gmail.com
spletni naslov
Lokacija
IZPOSTAVITE SVOJ DOGODEK
Organizatorji! Poskrbite, da bo vaš dogodek vedno na vidnem mestu. Za to je več možnosti: najava v novicah, na Facebooku in na Twitterju, izpostavljanje v obliki sponzoriranega dogodka in z objavo reklamnih pasic... Preberite in se odločite.
UPORABNE BLIŽNJICE
 
Časomerilne ekipe, obdelava podatkov
 
 
Če poznate še kakšno rekreativcem primerno in zanimivo stran, nam sporočite njen naslov.
kam na vadbo
...kaj vse lahko počnete v prostem času
taborništvo Velenje
funkcionalna vadba Ljubljana
fitnes Litija
aerobika - športna Ljubljana
balinanje Pivka