Ponudba dogodkov je bogata, a naj vam bo udeležba le pripomoček za še več spodbude, ne pa tudi edino sredstvo rednega ukvarjanja z gibalnimi oziroma športnimi dejavnostmi. Brez predhodne in primerne telesne priprave se boste namreč težko izognili negativnim posledicam, ki bodo sicer sledili med ali po maratonu, plezanju na goro, igranju košarke ali nogometa... Pazite nase!
Tečaj potapljanja na vdih
Skozi tečaj boste zgradili trdne temelje za vaše prihodnje potapljaško udejstvovanje. Pridobljeno znanje in veščine vam bodo omogočile varno prosto potapljanje do globine 20m.

Apnea.si je največja slovenska šola potapljanja na vdih pod vodstvom večkratnega rekorderja in slovenskega najboljšega prostega potapljača Sama Jeranka. Organiziramo vse stopnje tečajev prostega potapljanja, celoletne vodene treninge na bazenu, ter raznovrstne delavnice statične in dinamične apneje.

Teoretični in praktični del na bazenu:
Fakulteta za Šport – Gortanova ulica 22.
Praktični del na morju.
datum
torek, 02.06.2020
panoga
potapljanje
kraj
Ljubljana
organizator
Športno društvo Apnea Slovenija
kontakt
telefon: 041 874 187
e-pošta: info@apnea.si
spletni naslov
Lokacija
IZPOSTAVITE SVOJ DOGODEK
Organizatorji! Poskrbite, da bo vaš dogodek vedno na vidnem mestu. Za to je več možnosti: najava v novicah, na Facebooku in na Twitterju, izpostavljanje v obliki sponzoriranega dogodka in z objavo reklamnih pasic... Preberite in se odločite.
UPORABNE BLIŽNJICE
 
Časomerilne ekipe, obdelava podatkov
 
 
Če poznate še kakšno rekreativcem primerno in zanimivo stran, nam sporočite njen naslov.
kam na vadbo
...kaj vse lahko počnete v prostem času
nogomet Moravče
boks Ptuj
funkcionalna vadba Maribor
kajak kanu na tekočih vodah Nova Gorica
nogomet Maribor