Ponudba dogodkov je bogata, a naj vam bo udeležba le pripomoček za še več spodbude, ne pa tudi edino sredstvo rednega ukvarjanja z gibalnimi oziroma športnimi dejavnostmi. Brez predhodne in primerne telesne priprave se boste namreč težko izognili negativnim posledicam, ki bodo sicer sledili med ali po maratonu, plezanju na goro, igranju košarke ali nogometa... Pazite nase!
Tečaj Fusion balance - program
"Program in predstavitev sta mi bila všeč. Odlično je bilo. S treningom, ko bodo vaje izpiljene, bo to en res čudovit program." - Anja


KAJ JE FUSION BALANCE?

Je najbolj kompleksna BODIFIT FUSION vadbena zvrst, ki navdušuje kontinuirano že vrsto let. Ta vadbena zvrst se razvija in nadgrajuje od leta 2006. Med nadgradnjo in razvojem se je ime preoblikovalo in postajalo bolj in bolj dovršeno, vzporedno s tem pa tudi sam vadbeni koncept.

V zadnjih letih s to zvrstjo navdušujemo tako znotraj kot tudi zunaj naših meja in imamo tisoče vadečih, ki prisegajo na prav ta vadbeni koncept.

V FUSION BALANCE vadbi se prepleta kar nekaj spektakularnih »body & mind« vadbenih zvrsti, kot so osnova in jedro PILATESA, mešanica različnih YOGA stilov, esenca TAI CHIA in v sledeh FELDENKRAIS tehnika. S svojo filozofijo, zasnovo, pristopom torej povezuje starodavne tehnike in moderne pristope na področju gibanja – kineziologije ter razumevanja, spoznavanja svojega telesa.

Vadba zajema različne stile in vsak sezono se na trgu kar trikrat predstavi povsem nova kompilacija gibanj in tehnik (indian, mongol, afro, oricha, capoeira, europe itd.), ki so logično in energetsko povezane v harmonično in predvsem učinkovito celoto in doživetje za telo in duha.

Vadba je primerna za vse aktivne rekreativce in napredne vadeče.
datum
sobota, 11.04.2020 - 11.04.2020, ob 09:00
naša prireditev tudi na ->

 
panoga
tečaj
kraj
Domžale
organizator
Bodifit društvo
kontakt
telefon: 080 13 03
e-pošta: akademija@bodifit.net
spletni naslov
Lokacija
IZPOSTAVITE SVOJ DOGODEK
Organizatorji! Poskrbite, da bo vaš dogodek vedno na vidnem mestu. Za to je več možnosti: najava v novicah, na Facebooku in na Twitterju, izpostavljanje v obliki sponzoriranega dogodka in z objavo reklamnih pasic... Preberite in se odločite.
UPORABNE BLIŽNJICE
 
Časomerilne ekipe, obdelava podatkov
 
 
Če poznate še kakšno rekreativcem primerno in zanimivo stran, nam sporočite njen naslov.
kam na vadbo
...kaj vse lahko počnete v prostem času
košarka Ljubljana
deskanje na snegu Velenje
ples - akrobatski rock & roll Ljubljana
splošna telovadba Ljubljana
ples Ljubljana